Celeb

Kim Kardashian és anyja fényesen nyertek pert Blac Chyna ellen

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.19 | 10:03

A valóságshow sztár családnak a héten meggyűlt a baja a volt partnerekkel.

Blac Chyna keresetet nyújtott be Kim Kardashian és Kris Jenner ellen, melyben azt állította, volt pasijának családja miatt úszott el az ő reality showja.

❤️

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

A bíróság nem látta indokoltnak beadványát, hiába érvelt Chyna ügyvédje, Lisa Bloom; így Kardashianék sztárstátuszú védője, Shawn Holley csütörtökön könnyűszerrel diadalmaskodott a tárgyalóteremben.  A legjobb rész az volt, ahogyan a bíró Chyna állítására reagált: a nő szerint az E! azért ejtette a Rob&Chyna című műsort, mert Kardashianék rossz anyának állították őt be.

Calling Shots in @fashionnova ? Jeans | Beach Bum

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

A férfi beismerte, hogy életében nem látott egy részt sem az ominózus adásból, viszont azt nehezen tudja elképzelni, hogy az E! pont azért szüntetne meg egy műsort, mert rossz anya van benne, sőt. Nevetségesnek tartotta azt is, hogy az E!-s szerződéseik ütötték volna egymást: Chynának egy jóval lazább megállapodása volt csak a csatornával.

Az az eredmény született, hogy Kim és Kris nem zavart be Chyna szerződésébe, hanem éppen hogy lehetőséget adtak Chynának, aki viszont aztán bele próbált harapni a segítő kezekbe. A nő párhuzamosan perli exét, Rob Kardashiant is. A férfi szerint a műsor megszűntének fő oka inkább az volt, hogy a nő távoltartási végzést szerzett; úgy pedig nehéz egy valóságshowt életben tartani, hogy a két főszereplő nem állhat szóba egymással, írja a TMZ.

Ezzel párhuzamosan Khloé exe is kikövetelt egy kis figyelmet: Lamar Odom azon élcelődött szerdán egy interjúban, hogy köztük tényleg vége mindennek.

A 38 éves NBA-játékostól három küzdelem év után, 2016-ra sikerült elválnia Khloé-nak, aki azóta gyermeket vár, szintén kosaras pasijától.

Felfogtam, hogy aminek vége, annak vége. Nem volt nehéz, mikor már a második vagy harmadik NBA-s fickójával mutatkozott.

Erre az E online szerint Kim annyit tweetelt válaszul, hogy:

Vagy a második vagy harmadik kétes alakkal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló