Celeb

Kék fény, Blac Chyna-ra rendőrt kellett hívni?

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.21 | 13:48

Szombat esti láz, Dream Kardashian veszélyeztetésével?

Január 20-án egy ismeretlen személy feltárcsázta a rendőrséget, abbéli aggodalmában, hogy Blac Chyna-éknál nincs minden rendben. A 30 éves modell és kétéves kislánya a telefonáló szerint nem volt a helyzet magaslatán – az anyuka állítólag ittas volt, és elhanyagolta Dream Kardashian nevű gyermekét is.

 

View this post on Instagram

 

It’s a redlight special @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

A rendőrök arra számítottak, hogy beállítván a „rossz bőrben lévő” asszonyhoz, egy családi dráma tanúi lesznek majd. Ehhez képest: csend és nyugalom fogadta őket, Chyna mintha egy kortyot sem ivott volna az este, és a gyermek sem szenvedett hiányt semmiben – olyannyira, hogy még egy dadus is tartózkodott a lakásban.

Egy, Rob Kardashian exéhez közel álló forrás szerint az este folyamán valóban volt egy balhé, ugyanis a szépségiparban tevékenykedő híresség összeszólalkozott egyik kollegájával. A környékbeliek indokoltnak látták kihívni a hivatalos személyeket, mert köztudott, hogy pár napja Chyna hozzávágott egy italt Alexis Skyy-hoz. Mindezt azért, mert állítólag a gyermeke apjával találkozgatott a 24 éves Love&Hip Hop-sztár, teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨Leyla✨ (@lleeyla) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló