Celeb

Kulcsár Edina ismét kiakadt: “nem gondolom, hogy k*rva lennék”

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.02 | 10:48

Kulcsár Edinát rengeteg támadás érte, amióta kiderült, hogy a rapper G.w.M-ért hagyta el férjét, Csutit, akivel két közös gyermekük is van. Az egykori szépségkirálynő most bejelentette, nem gyötri tovább magát a Csutival történő szakítása miatt – írja a Blikk.

Nemcsak Edinát, de új párját, G.w.M-et sem kímélték a kommentelők. Végül a rappernél is betelt a pohár, keményen beleállt az exébe. Most azonban Edina akadt ki, elmondta, hogy kezd hozzászokni a nagy mértékű érzelmi bántalmazáshoz.

A könnycseppek elfogytak, legalábbis remélem, így most, hogy még erősebb lettem, maximálisan a boldogságra fogok törekedni, mert boldogság nélkül nem érdemes élni! Továbbra is nagyon szépen köszönöm a sok támogatást, mert természetesen ilyen is van!

– írta posztjában Kulcsár Edina.

Edina a Fókuszban is beszélt arról, hogy mit gondol arról, hogy rengeteg ember őt teszi felelősség a kirobbant botrány miatt.

Most fogytam el, és most van az, hogy jól van, itt vagyok! És most sem ujjal mutogatni akarok, hanem csak el akarom mondani az igazamat, tehát nem gondolom, hogy attól k*rva lennék, mert egyébként kiszálltam a rossz kapcsolatomból,és szeretnék boldog lenni

– mondta Edina.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló