Celeb

Lebukott a magyar modell, akinek állítólag gyereke született Neymartól

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.02 | 17:18

Kicsit összekeverte a dolgokat, így sántít a története.

 

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, egy egykori magyar modell, Gáspár Gabriella azt állírtja, hogy gyereke született a brazil válogatott sztárjától, Neymartól.

Neymarnak titokban gyereke születhetett egy magyar modelltől

Neymar 2023 októberében apa lett Bruna Biancardinak köszönhetően, azonban a hírek szerint megcsalta terhes barátnőjét, aki szakított vele. Azonban a futballistának nem ez az egyetlen gyermeke, hiszen korábbi kapcsolatából már van egy 12 éves fia, Davi Lucca, és felmerült a lehetősége ennek a harmadik gyereknek is.

Gáspár Gabriella a brazil Folha de Sao Paulo lapnak mesélte el, hogy 2013-ban Neymarral találkoztak egy Bolívia-Brazília barátságos mérkőzés után, ahol lefeküdtek egymással, így ő az édesapja tízéves kislányának, Jázmin Zoénak. Ezt követően pert is indított, követelve a gyermek tartásdíját, valamint visszamenőleg mintegy 400 ezer eurót.

A kirobbant botrány után a lap azonban részletekbe menően leleplezte azonban Gáspár Gabriella hazugságát. Gabriella saját állítása szerint 2013 márciusában Barcelonában találkozott Neymarral. Azonban kiderült, hogy a sztár csak hónapokkal később, 2013 nyarán csatlakozott a Barcelonához, tehát a találkozás nem történhetett meg ekkor.

Gáspár ezt követően váratlan fordulattal azt állította, hogy csak városokat kevert össze, és a találkozás valójában Brazíliában történt egy mérkőzés után. Azonban még ebben a kijelentésében is tévedett, mivel a megnevezett város, Santa Cruz de la Sierra, nem Brazíliában, hanem Bolíviában található.

Az egész ügy alapján úgy tűnik, hogy Gáspár Gabriella csak hazugsággal próbált pénzhez jutni, és most jogi következményekkel kell majd szembenéznie a kialakult helyzet miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló