Celeb

Madonna keményen leosztotta azokat, akik a szétműtött arcát kritizálták

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.08 | 11:18

A Grammy után a fél világ azon hörgött, hogy Madonna arca mennyire eltorzult a sok beavatkozásról. Nem kellett sokat várni a popdíva kimért reakciójára sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gleyce Fortaleza (@gleycefortalezadermato) által megosztott bejegyzés

“Ahelyett, hogy az lenne a középpontban, amiről a beszédemben is szó volt, hogy hálát kell adnunk az olyan félelmet nem ismerő művészeknek, mint Sam Smith és Kim Petras, sokan úgy döntöttek, hogy inkább csak a rólam készült közeli fotókat méltatják. Ezeket egyébként sajtófotósok készítettek teleobjektíves fényképezőgéppel, bárki arcát eltorzítanák. Ismét az életkor alapú diszkrimináció és a tömény nőgyűlölet hálójába kerültem, ami átszövi egész világunkat. Egy olyan világot, ami nem hajlandó ünnepelni a nőket 45 éves koruk után, és szükségét érzi, hogy szankcionálja őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasok és kalandvágyók maradnak”

– akadt ki teljesen.

Gyönyörű szavak, kár, hogy épp ő az, aki nem hajlandó ünnepelni a természetes öregedés szépségeit, hanem inkább szanaszét műtteti magát, hogy fiatalabbnak nézzen ki, és szétretusálja a képeit, hogy tökéletes külsejű legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló