Celeb

Kylie Jenner egyetlen tweetjével kis híján bedöntötte a Snapchat cégét

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.23 | 10:08

Egyszem bejegyzés, ami 1,3 milliárd dolláros kiesést okozott a Snapchat tulajdonosának.

Pár érintés az iPhone-ján, ami sokmillió dollárban mérhető: Kylie Jenner pillanatok alatt okozott egy olyan lavinát, ami a Snap Inc.nek nagyon fájdalmas eredményt hozott. Mindössze annyi történt, hogy kiderült: a cég zászlóshajójáért, a megújult Snapchatért már nem rajong annyira a húszéves modell.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Csütörtökön máris 7,2 százalékot estek a részvények értékei, ami több, mint 1,3 milliárdos veszteségre rúgott, miután a legkövetettebb személy egy fikázós posztot tett közzé, miszerint többet meg sem nyitja az alkalmazást. Az arculatváltáson átesett appot Jenner így kommentálta Twitteren:

Ugye nemcsak én vagyok az egyetlen, aki soha többet nem nyitja meg a Snapchatet? Vagy csak én vagyok így vele..? Ez olyan szomorú dolog.

– írta szerda délután a frissen anyává lett közszereplő, akit 24,5 millióan követnek.

Húsz perccel később próbálta szépíteni a helyzetet, hogy persze még mindig szereti a Snapet, mert ez volt az első szerelme, de a megtépázott renoméjú cégnek ez már nem sokat segített. Gazdasági elemzők már az új dizájn sikertelenségéről jóval a celeb tweetje előtt értekeztek, illetve más hírességek, mint például Chrissy Teigen is kifogással éltek a változások miatt.

Jennernek 103 millió követője van Instagramon, míg a Twitteren 24,3 millió ez a szám. A híveitől nemrégiben elnézést kért, hogy a várandósságáról nem számolt be rendszeresen.

A babavárás volt a leggyönyörűbb élmény, amely megerősített és egy életre megváltoztatott engem. Máris hiányzik ez az időszak. Köszönöm a barátoknak és a családomnak, hogy olyan intimnek tarthattuk meg ezt az eseményt, amennyire csak lehetett. A csodás és egészséges kislányom, Stormi február elsején érkezett meg; már alig vártam, hogy megoszthassam ezt az áldást. Sosem éreztem még ekkora szeretetet és boldogságot, mindjárt zokogok! Köszönöm a megértést!

– idézi a Popculture Celebrity a híres kismamát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló