Celeb

Hozzáérnél a lányához? Blac Chyna simán odavágna egy kismotort!

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.02 | 14:13

A kis Dream Kardashian védelmét most túltolta híres anyucija.

Húsvét vasárnapon Blac Chyna elvitte kislányát a Six Flags nevű vidámparkba. A 29 éves reality-sztár már megbánta, hogy nyilvános helyre ment Dream Kardashian nevű csöppségével, ugyanis a bámészkodók gyűrűje egyre fojtogatóbb lett körülöttük. Olyannyira, hogy Chyna, és új pasija, a tini rapper YBN Almighty Jay még közelharcba is keveredett.

Unbothered. ?

A post shared by ? YBN Almighty Jay (@ybnalmightyjay) on

Rob Kardashian kétéves kislánya megemlegeti még ezt a napot, ugyanis az anyuka nem tudta a hidegvérét megőrizni, és ezt több videó felvétel is tanúsítja.

Ha nem fogták volna le, akkor a 29 éves Chyna pörölyként sújtott volna le a nyeles kismotorral egy látogatóra. A nőnek az volt a vétsége, hogy annyira elvarázsolta Dream, hogy éppen csak hozzáért a kicsi kezéhez. Több se kellett az anyatigrisnek, akcióba lépett – a testőre akadályozta meg abban, hogy nagyobb baj essen.

??

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Az eset után a híresség ezt írta:

Ha híres vagy, épp elég azt elviselni, hogy megbámulnak. De ha valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy odajöjjön és a gyerekedhez nyúljon, az már más történet! Nem kenyerem az erőszak, de minden hős anyához szólok ezzel, aki hasonló módon védelmezi a srácait. Szeretettel, King és Dream anyukája.

Happy St. Patrick’s Day ?

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Chyna az incidenst megelőzően tett fel Snapchatre felvételeket, ahogyan ötéves fia, King Cairo és kislánya, Dream játszik a parkban. Egy látogató viszont azt filmezte le, ahogyan az anya drámaian leveszi a dzsekijét, és harsog egy női csoportra.

Amikor a balhé kitört, éppen nem látszanak a gyerekek. A kislányt megérintő nőnek állítólag fogalma sem volt arról, kié a gyerek, ugyanis akkor Dream pont egy babysitterrel volt.

Mikor elgurult mellettem a pink kismotorján, akkor vettem észre, hogy milyen édes ez a kislány. Megsimítottam a kis kezét. Eztán jött oda egy nő, aki rám szólt, hogy húzzak arrébb, mert Chyna, a kislány anyja nagyon dühös lett.

idézi a sértett nőt a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló