Celeb

Ezzel a húszéves modellel jár Leonardo DiCaprio?

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.18 | 11:24

Camila Morrone nemcsak a kifutón, de már a filmvásznon is domborít.

Vannak még a világunkban biztos pontok: a halál, az adók, és hogy Leonardo DiCaprio oldalán meg fog jelenni egy fiatal modellcsaj, bármerre is járjon. Az aktuális kiszemelt mindössze húsz éves: Camila Morrone a neve. A Coachella színpadán épp Eminem próbálta lekötni a közönség figyelmét, mikor az ominózus csók elcsattant.

A post shared by Leoandhisgirls (@leoandhisgirls) on

Leo nagyon igyekezett, hogy megőrizze inkognitóját: kék baseball sapkát nyomott a fejébe, aminek a tetejébe még kapucnit is húzott. A boldogságtól ragyogó Camila viszont hatalmas, csillogó karika fülbevalókat viselt.

Az argentin szépség december óta randizik a színésszel, és több eseményen is együtt mutatkoztak már. Ellen DeGeneres hírességekkel kibélelt szülinapján is ott voltak februárban, de még Coloradoba is elkísérte Leo-t, aki Tobey Maguire társaságában vágott neki az útnak.

A hölgy tavaly mutatkozott be a Moschino kifutóján, és Bruce Willis 2018-as filmjében, a Bosszúvágyban is kapott szerepet.

A Metro.co.uk megemlíti, hogy a lánynak hollywoodi kötődése anyja révén már van:

Lucila Sola ugyanis Al Pacino barátnője volt hét évig, így a Keresztapa legendás színésze szinte a mostohaapjának számít.

@deathwishmovie in theaters everywhere NOW!??

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.