Divat

A Coachellán dobták be, hogy a H&M most a Moschinoval erősít

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.16 | 11:17

H&Moschino összeborulás az új szezonra, jöhet? Őszre tervezik az olasz luxusmárkával felturbózott svéd fast fashion-cuccokat.

Jeremy Scott a hétvégi Coachella fesztiválon dobta be, hogy cégük a H&M-mel fog kollaborálni. A közös, új kollekciót őszre ígéri az olasz divatház vezetője, aki megadta a módját is a bejelentésnek. A Moschino party-n egy hívást vetítettek ki a képernyőkre, mely Gigi Hadid és Scott közt zajlott.

A H&M hamar megerősítette hivatalosan is az őszi fúziót: november 8-án áll elő az új kollekció:

Jeleztük, hogy készüljetek, most végre elmondjuk mi jön. Együtt fogunk működni a legvidámabb és karizmatikusabb divatmárkával, a Moschinoval. Írjátok be a naptáratokba a dátumot!

A H&M legújabb kollaborációja az ikonikus olasz márkát érinti, melybe 2013-ban lehelt Scott új életet. A kreatív igazgató jegyzi majd a közös kollekciót, mely MOSCHINO [tv] H&M néven lesz online világszerte kapható, illetve a svéd fast fashion cég számos üzletében is meg lehet majd találni.

Élettel és humorral teli, játékos lesz, rengeteg kiegészítővel és meglepetéssel.

A H&M működött már együtt híres tervezőkkel: a Balmain, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace és az Erdem is jegyzett már egy-egy kollekciót, melyeket el is kapkodtak, mint a cukrot.

Most Scottra került a sor, aki a Harpers Bazaar szerint nagyon örül:

Izgulok a projekt miatt; én a divaton keresztül érem el az embereket, most pedig több rajongót fogok elérni, mint eddig valaha.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló