Celeb

Várkonyi Andrea miatt futhat zátonyra a Mészáros-Várkonyi frigy

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.26 | 15:18
  • trendindex: 62

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága jelenleg harmonikusnak tűnik, de a sztárvilág jósnője szerint csak idő kérdése, hogy kihívásokkal kelljen szembenézniük.

Müller Rózsa a Sorry! magazinnak beszélt arról, hogy a műsorvezető nehezen tudja kimutatni az érzéseit, ami a későbbiekben még sok problémát okozhat köztük.

„Andrea az elövetkezendő időszakban azért dolgozik majd, hogy minél sikeresebb és befolyásosabb üzletasszonnyá váljon. Ám ez az állapot csak két-három évig lesz fenntartható. Lőrinc ugyanis idővel elhanyagolva érzi majd magát”

– fogalmaz a celebek jósnője.

“Megelégeli, hogy a feleségének a munka miatt semmi ideje sincs rá, ezért kiadja az úját. Lőrinc is sokat dolgozik, éppen ezért arra vágyik, hogy a sok munka után gondoskodó és odaadó feleség várja őt odahaza, akivel kellemesen eltöltheti az estét. Nagyon szereti Andreát, rendkívül romantikus típus, és kimutatja az érzéseit, a neje viszont a korábbi rossz tapasztalatai, csalódása miatt sokkal ridegebb. A sok munka mellett nem is lesz ideje odafigyelni erre, és ez is közrejátszik majd abban, hogy végleg elhidegülnek egymástól…”

– fejti ki a kissé sztereotipikus nőképet forszírozó elméletet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló