Celeb

Shia LaBeouf kért egy cigit, de nem kapott, erre elkezdett balhézni

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.12 | 18:13

Letartóztatás lett a vége, ráadásul most még egy videó is kikerült a netre, amiben minősíthetetlenségeket üvöltözik minősíthtetlen hangnemben.

Kanye West mellett Shia LaBeouf a másik Isten-tudatú sztár, aki gyakran viselkedik furcsán vagy botrányosan. Most az utóbbin volt a sor.

Szombaton egy Savannah-i hotelben, ahol LaBeouf éppen megszállt, cigit tarhált egy ismeretlentől, aki nem adott neki. Erre a színész tombolni kezdett, kijöttek rendőrök, letartóztatták, bevitték. Az örsön aztán folytatta a dolgot. Azt üvöltözte, hogy

ő egy amerikai állampolgár, aki rendesen fizeti az adóját és akinek joga van cigit kérni bárkitől.

Aztán kicsit személyeskedett is rendőrrel, belekeverve politikát, Trumpot, feketéket és fehéreket, mindent. És közben káromkodik, mint egy kocsis. Lesz itt utólagos bocsánatkérés, az tuti.

Shia LaBeouf Arrest Bodycam Footage Shows Drunken Rant, Calls Cop a ‘Stupid Bitch’ | TMZ

Shia LaBeouf unleashed an epic drunken rant at Savannah, GA police as they took him into custody — and bodycam footage shows him repeatedly calling one cop a “dumb f**k” and a “stupid bitch.” SUBSCRIBE: http://po.st/TMZSubscribe About TMZ: TMZ has consistently been credited for breaking the biggest stories dominating the entertainment news landscape and changed the way the public gets their news.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló