Celeb

Durvul Juniorék válópere, most kezdődhet az igazi sárdobálás!

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.19 | 08:18

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere tovább folytatódik, az új fejezetben tanúkat is hívott be a bíróság.

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga válóperének következő tárgyalására szeptember elején kerül sor, és ez nem sok jót ígér az expár számára. Jönnek ugyanis a tanúk: a bíróság Kinga édesapját hallgatná meg, míg Juniornak az édesanyját kellene magával vinnie.

Azonban Junior egy interjúban elmondta a Tények Plusznak, hogy senkinek sem hiányzik ez, különösen, mivel Kinga édesapja, Körtvélyessy Zsolt jelenleg kórházban van betegsége miatt. Emellett a zenész édesanyja is idős, így szeretnék megkímélni őket ettől a nehéz időszaktól. Junior saját bevallása szerint azzal törekednek, hogy még koraősszel sikerüljön megállapodniuk Kingával.

“Mi az egyességre törekszünk Kingával. Szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk… Hát attól mentsen mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva. Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem. Lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt, de szerintem senkinek nem tesz jót, leginkább a gyereknek semmiképp. És ezt érzi a kislány. Ezért is szeretnénk még ebben a hónapban megállapodni, ha a másik fél is hajlandó lesz rá. Idős szüleink vannak, Kinga apukája is most kórházban van… Meg szeretnénk kímélni őket is. Ez jelenleg az idegek játéka, ami folyik egy éve közöttünk a Kingával, és nagyon véges a türelmem és az övé is. A gyerek miatt is ez lenne a legjobb”

– mondta el a zenész a TV2-nek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.