Celeb

Eldobta apja nevét Brad Pitt és Angelina Jolie lánya

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.21 | 08:18

Egyelőre rejtély, mi az oka a dolognak.

Angelina Jolie és Brad Pitt egykor Hollywood egyik leghíresebb sztárpárja volt, és 11 évig tartó kapcsolatuk során hat gyermekük lett. Zahara Marley Jolie Pitt, a három örökbefogadott gyermek egyike, most hivatalosan is csatlakozott az atlantai Spelman College Alpha Kappa Alpha lányszövetséghez.

A beiratkozást bemutató videón azonban feltűnt, hogy Zahara elhagyta a Pitt vezetéknevet bemutatkozáskor. A közösségi médiában a felhasználók gyorsan észrevették ezt a részletet, és számos találgatás indult arról, miért döntött így.

Az egyik lehetséges ok lehet, hogy felröppentek a hírek, miszerint Pitt durván bánt Jolieval többször is. Pitt ugyan tagadta a vádakat, és a hatóságok is tisztázták, de Zahara döntése mégis arra utalhat, hogy nem kívánja vállalni apja vezetéknevét, nem vállal közösséget apjával…

@essenceIvies Up! The first Black sorority just gained a very familiar face as a member! Congratulations to Zahara Marley Jolie-Pitt, daughter of Angelina Jolie and Brad Pitt, who just joined Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc. at Spelman College!

♬ original sound – essence


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló