Celeb

Fájdalmas vetéléseiről vallott Várkonyi Andrea

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.22 | 15:18
  • trendindex: 2

Volt egy időszak, amikor az orvosa papírt adott a kezébe, hogy természetes úton nem lehet gyereke.

Annak idején sehol sem akart és tudott erről beszélni, de bizony első házassága során évekig próbálkoztak a gyermekáldás érdekében, eredmény nélkül.

“Amikor adtak egy pecsétes papírt hogy természetes úton nem lehet gyerekem, akkor felmértem azt is, hogy a lombikprogram nagyon nagy pszichés megterhelés a nőknek. Nagyon fájdalmas, amikor a beültetések nem sikerülnek, és ezt a nők minden alkalommal úgy élik meg, hogy két-három babát elvesztenek”

– ennek kapcsán őszintén leírta, hogy neki is volt vetélése, nem is egy, ez ez nagyon megviselte nem csak őt, de a házasságot is.

“A lombik-program rendkívül nehéz, hormonkezeléssel jár, ami hangulatingadozásokat okoz, érzelmi hullámvasútra ültetni a nőket. Ehhez stabil kapcsolat kell, támogató partner, én viszont azt éreztem, hogy ezt a házasságom már nem tudja nyújtani”

– fűzte hozzá.

Dacára annak, hogy a házasság már nem működött, még sokáig benne maradt, mert bízott abban, hogy minden jobbra fordulhat. Utólag már nem tartja furcsának, hogy nem akart egy kis lélek se leszületni hozzájuk…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.