Celeb

Még egy dolog, amiért grillezik Meghan Markle-t királyi berkekben

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.01 | 15:18

Nincs könnyű helyzetben Meghan hercegné: híres amerikai színésznőből lett a királyi család tagja, és úgy tűnik, alaposan meg kell izzadnia a címért.

Ahogyan arról korábban is írtunk, Meghan nagyon nehezen viseli az udvari etikettet, ami még azt is szabályok közé szorítja, melyik gyümölcsöt hogyan fogyaszthatja el. A legjobban viszont azért haragszik rá a királynő, mert még mindig nem tudott leszokni arról a szokásáról, hogy káromkodik. Erzsébet társaságában persze ügyel a nyelvére – ezek amúgy is formális alkalmak, – de a királynő előtt nem marad titokban a sok anyázás és basszusolás.

Állítólag többször is megfeddte Meghant, hogy vigyázzon a nyelvére, mert még csak az hiányzik, hogy útjára induljon valami cifra coub, amiben Meghan megmondja a frankót. Tegyük hozzá, most, hogy András herceg komoly bajban van a pedofilbotrány és az őt még inkább mélyre rántó Newsnight interjú miatt, Erzsébet valószínűleg örülne, ha csak Meghan anyázásától kellene tartania.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anyone here have a December Birthday? With a new year just around the corner (and, a new decade!) I wanted to share Meghan’s go-to Birthday wish that goes hand-in-hand with the upcoming New Year! Penning a post on her old blog “The Tig” back in 2016, Meghan wrote: “My mom has always said that birthdays are your own personal New Year. Your own chance to make resolutions just for yourself and what you prognosticate for your year ahead.” Her birthday wish? She reveals: “More surprises, more adventure, more opportunities to grow, more days filled with giggles and cheeky jokes, more delicious meals, and more inspiration. Always more inspiration.” Are you planning your New Year’s Resolution yet? I would love to hear yours!! ❤️

Meghan Markle (@hrhofsussex) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló