Celeb

Lagzi Lajcsi teljesen kifordult önmagából, mióta tudja, hogy börtönbe kell vonulnia

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.09 | 13:18

A hazai szórakoztatóipar ikonikus figurája kezdetben úgy csinált, mintha cseppet se érdekelné a dolog, de mostanra úgy tűnik, kifordult önmagából.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, most már biztos, hogy Lajcsinak le kell ülnie a 3 év 6 hónap börtönbüntetést, és négy évre eltiltották a közügyektől is, továbbá több mint négymillió forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezték.

Lagzi Lajcsit elítélték: 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott másodfokon

Lajcsi kezdetben hitetlenkedve fogadta a jogerős ítéletet, mostanra pedig az Origo információi szerint teljesen szétcsúszott:

“Az ilyen hosszan elhúzódó ügyeknél felerősödnek a negatív hatások. Hosszútávon rámehetnek erre az emberi kapcsolatok, mint a barátságok, a házasságok, egyéb rokoni kapcsolatok is, mint jelen esetben a zenész házassága is válással végződött”

– fejti ki a lapnak nyilatkozó klinikai szakpszichológus.

“Lagzi Lajcsi az ítélethirdetés napján nem jelent meg a bíróságon, azt állítja, annyira bízott a felmentésében, hogy nem tartotta fontosnak a személyes jelenlétet. Végül sokkolta őt a végső döntés, így vélhetően ebből fakad, hogy jelenleg is tagadásban van azzal kapcsolatban, hogy mégis be kell vonulnia a börtönbe”

– mutat rá a szakember a valóságtól elrugaszkodott állapotra, amiben a művész jelenleg van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.