Celeb

2017 nagy nyertese Meghan Markle volt, összeszedtük, miért

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.22 | 11:16

Amerikai sorozatsztárból leendő brit hercegnő, alig 12 hónap alatt!

Ezt a legtöbbeknek keserves 2017-es évet jobb volna hamar elfelejteni, de pár üdítő pillanat azért akadt, és ez főleg Meghan Markleéknak volt köszönhető. A 2011 óta futó Briliáns elmék sorozat szerény életvitelű szereplője nem igazán került addig a bulvárlapok címlapjára, amíg ki nem derült, ki udvarol neki.

2016 októberében pattant ki, hogy a fekete szépségre Harry herceg vetett szemet, akit a média addigra már majdnem összeboronált Taylor Swifttel vagy Rihannával. A brit arisztokrata tavaly novemberben, kemény hangú közleményben kérte a sajtót, hogy szálljon le párjáról. Igen: ekkor derült ki, hogy komolyodik kettejük kapcsolata.

Innentől pörögtek fel igazán az események. Februárban kéz a kézben vacsoráztak a Soho House-ban, tavasszal pedig Markle kiszállt a sorozatból egy rövid szünetre, hogy kedveséhez repüljön Londonba. Akárcsak Kate Middleton esetében, a színésznő által viselt ruhamárkák keletje is megnőtt, köszönhetően a Us Weekly és Daily Mail-címlapoknak.

Minél hevesebben hájpolták, ő annál csendesebb maradt. A 36 éves nő nem túl mozgalmas Instagramján is csak egy furcsa randis képet osztott meg, melyen a cipője és egy pozitív felirat látható.

Sending good vibes – always in all ways #nobadenergy #bethechange

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Az első közös, lazsálós Valentin-nap után Jamaikába utaztak, Harry közeli barátjának esküvőjére. Majd egy romantikus látogatást tettek a Természettudományi Múzeumba. De volt, hogy sportolás közben nézte Markle Harryt. Kate húga, Pippa Middleton esküvőjéről ugyan még kimaradt, de egy fogadásán már megjelenhetett. The Tig nevű blogját is lezárta, talán ezt is a rá váró arisztokrata élet miatt áldozta be.

Szeptember végén együtt nyitották meg a Harry szívügyének számító paralimpiai eseményt, ahol Markle „férj-inget” viselt, és októberben már a Vanity Fair címlapján tündökölt a nő, fülig szerelmesen.

Ha ez idáig túl szép volt, hogy igaz legyen – mint a tündérmesékben, itt is merültek fel nehézségek szép számmal. A megnövekedett érdeklődés miatt volt férje jó ötletnek találta, hogy megfilmesítette Markle életét, illetve szintén színésznő féltestvére, Samantha Grant is kiadott egy kipakolós életrajzi könyvet, melyben húgaként egy Nyomulós Hercegnőt emleget.

Novemberben jelentette be Rachel megformálója, hogy kilép a sorozatból, amint a hetedik szezon lemegy. A hónap végén pedig végre megtörtént az, amire a fél világ lélegzetét visszafojtva várt:

Bejelentették az eljegyzésüket.

Csirkesütés közben dobta be Harry, hogy mi volna, ha összekötnék az életüket? Egy 20 perces, páros BBC interjút is adtak, a kedélyek megnyugtatása végett.

Jegyespárként jelentek meg pár nappal később Nottinghamben, ahol gratuláló rajongókkal is kezet fogtak. Úgy mozognak együtt, mintha már évek óta alkotnának összeszokott párost.

Most már itt vannak az eljegyzési fotók, és a 2018-ban tovább folytatódik a kevert származású Markle diadalmenete: a május 19-ei windsorbeli esküvőig is fogunk még bőven hallani róla.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló