Királyi család

Nem találod ki, mivel töltötte az idejét Meghan Markle, míg Harry herceg a koronázási ceremónián volt

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.08 | 16:18

Harry herceg egyedül vett részt a ceremónián szombaton.

Áprilisban derült ki, hogy Meghan Markle nem vesz részt a koronázási ceremónián, így Harry egyedül érkezett apja, III. Károly király koronázására. A ceremónia után nem sokkal vissza is repült Kaliforniába.

(FILES) In this file photo taken on September 25, 2021 Britain’s Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park in New York City. – Britain’s Prince Harry has launched new legal action against one of the country’s biggest newspaper groups, a spokesperson said on February 23, 2022. (Photo by Angela Weiss / AFP)

A hivatalos indoklás szerint Meghan távol maradásának oka az volt, hogy a koronázás időpontja egybe esett az idősebbik gyermekük, Archie születésnapjával.

Azóta számos pletyka látott napvilágot, néhányan még azzal is bepróbálkoztak, hogy Meghan álruhában vett részt a történelmi eseményen.

Meghan Markle-t a barátai körében, túrázás közben kapták lencsevégre, miközben férje az apja koronázásán vett részt az Egyesült Királyságban. A Page Six értesülései szerint a gyerekek nem csatlakoztak az anyjukhoz.


A fotókat elnézve úgy tűnik, jól szórakozott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.