Sztárok

Film készül Amy Winehouse életéről

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.22 | 08:18

Amy Winehouse családtagjai és barátai emlékeznek a tíz évvel ezelőtt elhunyt Grammy-díjas énekesnőre, egy új dokumentumfilmben.

A Reclaiming Amy című produkció narrátora a fiatalon elhunyt Amy Winehouse édesanyja, Janis Winehouse-Collins. A szklerózis multiplexben szenvedő Winehouse-Collins ritkán beszél a nyilvánosságnak lányáról. A dokumentumfilmben viszont most megosztotta gondolatait, elmesélve, hogy  milyen alattomosan bánt el lányával alkohol- és drogfüggősége.

Házi videók, családi képek mellett

a dokumentumfilmben közeli barátokkal készült interjúk is szerepelnek. Winehouse 2011 nyarán, 27 évesen halt meg londoni lakásában alkoholmérgezés következtében. Nemzedéke egyik legtehetségesebb énekesének tartották,

halála az egész zenei világot megrázta.

Édesapja, Mitch Winehouse sokat gondolt arra, hogy mit tehetett volna másként. De – mint felidézte – lányát nem lehetett irányítani, senki sem tudta. “Amy a maga ura volt” – mesélte. A film Winehouse kapcsolataival, bulimiájával és mentális problémáival való küzdelmével is foglalkozik, bemutatva családja és barátai segítő próbálkozásait is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.