Lélek

Tudd meg, melyik őselemhez tartozol – és kivel passzolsz a legjobban

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.20 | 13:30

A távol-keleti tanítás szerint mindenkihez tartozik egy őselem, amely a párkapcsolatára, hivatására, egészségére egyaránt hat. Kíváncsi vagy, te melyikhez tartozol?

Illusztráció: freepik.com

Ahhoz, hogy megtudd, melyik őselemhez tartozol, csak a születési éved utolsó számjegyére van szükséges. Ha például 1989-ben születtél, akkor 9-es az elemszámod. Ha 1990-ben, akkor nulla.

0, 1: Fém

Állhatatos, becsületes vagy, elméd pedig pengeéles. Irtózol a felszínességtől, és csakis a lényegre koncentrálsz. Óvod és védelmezed a bajbajutottakat.

Kapcsolataidban komoly elvárásokat támasztasz mind saját magaddal, mind másokkal szemben. Ezért jobb, ha kerülöd a Fát, Viszont harmonikus kapcsolatot alakíthatsz ki a Vízzel.

Hivatásodban határozott vagy, amit eltervezel véghez is viszed, azonban célszerű odafigyelned, hogy ne légy túl konok.

2,3: Víz

Kitartó és munkamániás vagy, ugyanakkor kötelességtudó és kre­atív is. Akaratodat legtöbbször érvényre juttatod, a lelkedbe viszont nem szívesen engedsz betekintést.

Kapcsolataidban leginkább az azonos eleműekkel tudsz együtt élni. A temperamentumos Tűzzel állandósulnak a konfliktusaid, de a Földdel sem zökkenőmentes a kapcsolatod: a föld mindig határt szab a víz útjának.

Hivatásodban született vezéregyéniség, vagy. Ha Vízként jelenleg másodhegedűs vagy a munkádban, biztos lehetsz benne, hogy ez nem sokáig marad így!

4,5: Fa

Jellemed híresen nagyvonalú, a föld angyalának is neveznek. Néha mégis csődöt mondasz, ám soha nem adod fel, hogy megvalósítsd a terveid!

Kapcsolataidban nagyon jól kijössz a víz szülötteivel, mivel a fának vízre van szüksége, de nem szerencsés a fa-föld párosítás,

Hivatásodban ambiciózus és becsvágyó vagy, de lelkesedésed gyorsan alábbhagy, ha számon kérnek. Ilyenkor gyakran hibázol.

6,7: Tűz

Tele vagy optimizmussal és energiával. Állandóan vibrálsz, nagykanállal habzsolod az életet, és igényled a szabadságot.

Kapcsolataidban minden szeretetedet és figyelmedet a társára zúdítod. Nem viseled el az unalmas vagy az erőltetett kapcsolatot. A Vízzel és a Fémmel nehezebben boldogulsz, a Földdel viszont hosszan tartó boldogságra számíthatsz.

Hivatásodban hatékonyan építed egyéni karrieredet.

8,9: Föld

Te vagy világ legjobb hallgatósága. Megbízható, megértő és toleráns vagy, bár olykor túlzott gondoskodásával túlfeszíted a húrt.

Kapcsolataidban a Föld és Víz korlátozza egymást, elszívják a másik erejét. Jobb kombináció a Föld és a Fém: idilli kapcsolat alakulhat ki köztetek, mert tökéletesen kiegészítitek egymást.

Hivatásodban a kellemes munkahelyi hangulat neked köszönhető. Egészséges humorod van, jól tűröd a kritikát, pánikhelyzetben is nyugodt maradsz.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.