Horoszkóp

A Mérleg észrevesz valamit, amit más nem, a Skorpió megállíthatatlan

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.07 | 09:05

A Hold és a Vénusz együttáll a Bika jegyében kedden, ami egy nagyon kedvező, harmonikus együttállás. Sokunknak hoz ez örömteli fejleményeket.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Vénusz együtt áll a Bika jegyében, ami nagyon romantikus hangulatot hoz. Most te is könnyebben elérzékenyülsz, hiába próbálod titkolni. Ha van „jelölt”, érdemes keddre időzíteni a randit!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold és a Vénusz együttállás, ráadásul a te jegyedben, így kedvező hatását is te érezheted a legerősebben. Most gyakorlatilag bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, mert sokakra vagy nagy hatással. Ha szingli, most beléphet az életedbe a nagy ő.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A siker nagyon fontos az életben, de mindezt csak akkor tudjuk igazán élvezni, ha megoszthatjuk valakivel, aki együtt tud velünk örülni. Ma mindekttőből kijut: eredményekből, örömökből és olyan személyből is, aki őszintén tud veled örülni.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy nem minden alakul majd pontosan úgy, ahogyan azt te szeretnéd. Talán egy hibát vétesz, de az is elképzelhető, hogy más hibája okozza a kalamajkát. Szerencsére mindez ma kevébé számít: mindenki kedvesebb és elnézőbb a szokásosnál.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma igyekezd a szavaidat, cselekedeteidet nem csak a saját szemszögedből tekinteni, hanem figyelembe venni, hogy azokat is, akikre mindez hatással lehet. Lehet ugyanis, hogy ma egy kicsit önző dologra készülsz és esélyes egy kis mosolyszünet valakivel emiatt. Ugyanakkor jó hat tudod: igazad van.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma légy óvatos és ne vállalj be kockázatokat sem a munkádban, sem pedig a magánéletedben. Legyen hát bármilyen csábító is egy adott helyzet, vagy ajánlat, a józan eszeddel reagálj. A mai napod mottója legyen ez: Nem mind arany, ami fénylik!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden jó megfigyelőként, éles szemmel észrevehetsz valamit, amit mások talán nem. Ha pedig ügyes vagy és talán lesz benned egy kis kockázatviselési hajlandóság is, előnyödre fordíthatod ezt a plusz információt.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Uralkodó bolygód, a Mars a Kos jelében jár. Nagyon erős tűz lobog benned és talán a lendületed is akkora, hogy meg sem lehetne állítani téged. Miközben azonban nagy léptekkel haladsz a célod felé, ne feledkezz meg arról, hogy körülötted mások is vannak. Nehogy valakit elsodorj közben…

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden alkalmad lehet arra, hogy valakivel, aki közel áll hozzád, eltölts egy kis extra időt, de talán az egyéb elfoglaltságaid miatt fontolgatod, hogy lemondanál róla. Ne tedd! Ma együtt áll a Vénusz és a Hold, és igazán szép, tartalmas pillanatokat ígér.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma picit besűrűsödnek a dolgok, te meg ma nehezebben koncentrálsz a munkára. Lesznek pillanatok, amikor azt érzed, hogy képtelenség, hogy minden feladatodon túljuss, de ez valószínűleg erős túlzás. Menni fog az, fel a fejjel!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy kedden egy leckével leszel gazdagabb és ha jól figyelsz, tanulhatsz is belőle. Talán túl sokat vállaltál, vagy túl hamar akartál eredményt és most korrigálnod kell. Soha sincs késő egy kérdéshez más oldalról közelíteni. Más irányból meg szuper híreket kapsz.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge csodás napot jelez. Ma könnyen meghatódsz, pedig víz-elemű jegyként ez egyébként sem áll távol tőled, de ma ez még fokozódik. Nézz meg egy szép filmet!

Forrás

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló