Horoszkóp

Ma van az év második tízmilliószoros napja, telihold a Nyilas jegyében van – Horoszkóp 2024. május 23.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.23 | 09:05

Ma van az év második tízmilliószoros napja, telihold van a Nyilas jegyében, és ma lép be a Vénusz az Ikrek jegyébe - különleges napnak ígérkezik a mai.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Vénusz ma az Ikrek jegyébe lép, ami egy nagyon könnyed energia. Most nagyon fontos, hogy a másikhoz szellemi szinten is tudjon kapcsolódni, mert ennek hiányában könnyen elveszted az érdeklődésedet.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az uralkodó bolygód, a Vénusz ma az Ikrek jegyébe lép, rád ez hatványozott erővel hat. Egyrészt minden eddiginél fontosabbak lesznek a jó beszélgetések a párkapcsolatban, másrészt, ha szingli vagy, most bizony párhuzamosan is futhatnak ismerkedések, flörtök az életedben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Nap már hétfő óta a jegyedben jár, és most belép ide a Vénusz is, ami a következő hetekre bearanyozza a napjaidat. Most picit szerethetőbbnek és szerencsésebbnek érzed magad, mint egyébként – a Vénusz ugyanis a kis szerencse bolygója is! Ha mindez nem lenne elég, vasárnap a Nagy szerencse planétája csatlakozik ehhez a két bolygóhoz…

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A csütörtöki bolygóállások könnyedebbé teszik a légkört, a munkahelyeden is. Az viszont lehetséges, hogy picit összekuszálódnak a szálak a szerelmi életedben, mert most bizony feltűnhet egy harmadik, aki bepróbálkozik nálad.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ez ma egy kivételes nap lesz. Tízmilliószoros nap, Nyilas telihold, és ma lép a Vénusz az Ikrek jegyébe. Néhány dolog igazán jól alakul az életedben. Például hatékonyan használhatod a meggyőző erődet a munkád, vagy a magánéleted során, és a szerencse is melléd pártol valamiben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön egy fontos információt kapsz, amely miatt egy dilemma lehet a napod fő témája. Vajon mindent folytatsz úgy, ahogyan eddig, vagy módosítod az útirányt? Komoly döntés, amit alaposan meg kell fontolnod.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön ne csodálkozz, ha nagyobb siker vár rád, mint ahogyan számítottál rá, vagy több pénzhez, esetleg dicsőséghez jutsz, mint amit eredetileg gondoltál. Bárhogyan is lesz, most ne kérdőjelezd meg a szerencsédet, ne másokkal törődj, fogadd el, hogy most ezt dobta neked a sors.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Remek energiák hatnak rád is. Érdemes ezt a mai napot felhasználni arra, hogy pozitív gondolkodással, őszinte segítőkészséggel bevonzd a jót az életedbe. Ma nagyot léphetsz előre a hosszú távú terveivel is.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma telihold van a Nyilas jegyében, és tízmilliószoros nap is. úgy tudsz valakin segíteni, talán egy rászorulón, hogy nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, lehet ez néhány kedves, támogató szó is, vagy konkrét fizikai segítség. Egy ilyen gesztust mindig sokszorosan ad vissza az Univerzum és a lelkedet is ápolod vele. Keresd az alkalmat!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön a legfontosabb, hogy higgadtan és pozitív szemléletmóddal reagáljon mindenre. Ma van az év második tízmilliószoros napja, és ilyenkor a gondolatok és cselekedetek ereje visszaszáll ránk.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma van az év második tízmilliószoros napja, amikor hatalmas energiák működnek. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy segíts annak, akinek tudsz, és legyél hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál. Vedd sorra, mi mindennek örülhetsz.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha valami körülötted nem a kedvedre való, ne csak dohogj magadban, hanem próbálj változtatni is a dolgokon. Javasolj, érvelj, vitázz, légy konstruktív. Ma áttörést érhetsz el, és a szavaid eljutnak ahhoz, aki tud segíteni.

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló