Életmód

A 107 éves néni elárulta a hosszú élet titkát: szingli maradt

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.01 | 12:18

Az idős hölgy szerint az a titok, hogy sosem házasodott meg.

Az 1912-ben született New York-i hölgy szerdán ünnepelte 107. szülinapját, és legfontosabb tanácsként azt adta azoknak, akik szeretnének sokáig élni, hogy:

maradjanak örökkön örökké szinglik.

Valóban csak ennyi lenne a megoldás?


A Harlemben született, majd gyermekkorától Bronxban élő Louise Signore elmondása szerint egészségesen táplálkozik, és rendszeresen mozog. De azt vallja, a legfőbb oka annak, hogy ilyen szép kort megért, hogy sohasem engedte, hogy bekössék a fejét. A tornázás mellett rendszeren táncol is, ebéd után pedig mindig bingózik is – nyilatkozta az energetikus hölgy a WCBS-nek.

Azt gondolom, hogy azt, hogy megéltem a 107 éves kort, kizárólag annak köszönhetem, hogy nem mentem férjhez. A húgom mindig azt mondogatja nekem, bárcsak ő se házasodott volna meg.

Louise testvére ugyanakkor 102 éves, szóval lehet, hogy a jó géneknek köszönhetik hosszú életüket. Louise egyébként a 107. szülinapját egy hatalmas ünnepségen ülte meg, a partiján több mint 100 vendég vett részt.

Jelenleg a 114 éves Alelia Murphy a legidősebb nő az Egyesült Államokban. Ő Harlemben él, épp ott, ahol Louise született.

Címlapi kép: Pixabay CCo

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló