Életmód

Így tanulhatsz online nyelvet

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.06 | 07:48

Nem kell kimozdulnod otthonról, hogy németül tanulj! Fejleszd nyelvtudásod vidám, virtuális órák keretében!

Véget értek sikeres nyelvi táboraink és elkezdődött az új tanév. Ezzel egy időben beköszöntött a járvány második hulláma is, ami arra kötelezi Intézetünket, hogy folytassa az online oktatást. Aki már az év első felében belekóstolt az oktatás virtuális formájába, hozzászokhatott, hogy otthonából kényelmesen is tanulhatja – magas szinten – a német nyelvet.  Lehet, hogy furcsa a tanárok,  csoporttársak  fizikai jelenlétének hiánya, de a kényelem felülírja azt. Az Órák így is teljes értékűek, a tanárok változatlanul felkészültek.

Tanfolyamaink széles spektrumáról már sokszor írtunk.  A jelentkezés feltételeit és tanfolyamaink részletes leírását megtalálhatod weblapunkon és ugyanitt kaphatsz választ  kérdéseidre is.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt nyelvvizsgáinkra, szintfelmérésre, illetve különböző szintű tanfolyamainkra is.

Osztrák Intézet Budapest

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út

31. II. em.

+36 1 322 3030

+36 30 208-3050

Osztrák Intézet | Budapest

Szeptember 15-től újra nyitva vagyunk! Szeretettel várjuk Önöket tanfolyami beiratkozásra, vizsgajelentkezésre, a normál nyitvatartási időben! Az őszi trimeszterben alapvetően online némettanfolyamokat fogunk tartani! Kérjük, hogy az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel az intézetben viseljen szájmaszkot! Céges ajánlatainkról itt tájékozódhatnak. A Deutsch.Karriere.Erfolg.

[email protected]

Forrás: Csak a Nőknek Magazin


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló