Divat

Ashley Graham és anyukája csak úgy ragyognak a közös fürdőruhás fotókon

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.06 | 10:24

Kerek formák, íves mosolyok, napsütés, szépség. A plus-size modell mamája, Linda is csúcsformában van.

Ashley Graham mindig előáll valamivel, ami felrázza a divatvilágot, és mi ezért nagyon hálásak vagyunk neki. A férfi olvasók számára ez egyértelmű, de a nők is szívesen fogadják a szépségideált újradefiniáló amerikai modell ötleteit. Az Úszódresszt mindenkinek!-kampány a legújabb dobása a harminc éves szépségnek, mely során egy számára különös jelentőséggel bíró, idősebb hölggyel fotózkodott. Linda Graham ugyanis nem más, mint Ashley édesanyja, aki saját Instagram oldallal is rendelkezik.

String bikini ? at 53??Thank you @swimsuitsforall #theashleygraham

A post shared by Linda Graham (@themamagraham) on

Ashley az alábbi üzenettel állt modellt:

A Graham-lányok két generációja vállalta most, hogy belebújik a Swimsuits for All fürdőruháiba. Azt szeretném, ha átjönne, hogy az anyám korában lévő nők is érezzék arra felhatalmazva magukat, hogy vagányan nézzenek ki. Vegyenek fel akár egyberészes fürdőruhát, vagy bikinit, esetleg tangás verzióban is. Hiszem, hogy a szépség nem függ a kortól, a rassztól vagy a méretektől, és az aktuális trend sem befolyásolja. Az életed minden szakaszában érezheted gyönyörűnek magad.

2018, here we go!! #2017bestnine

A post shared by Linda Graham (@themamagraham) on

A Marokkóban készült sorozat az utazás ereje címet kapta, melyben színes úszódresszekben pózolnak ők ketten, természetesen a pozitív testkép és a kortalanság jegyében. Ez már a szupermodell ötödik kampánya a fürdőruhás céggel.

Most viszont első ízben állt együtt kamera elé anya és lánya:

Itt vagyok 53 évesen, és egy forró pink, string bikinit viselek, amiért odavagyok. Nagyon bátorító volt mindezt a lányom jelenlétében átélni, aki végig mellettem volt és támogatott – nagyot fordult velünk a világ.

Ezt érezte Ashley is:

Ő az anyukám, aki az első pillanattól fogta a kezemet, segített a nehézségeim leküzdésében, hogy az lehessek, aki ma vagyok. Szürreális pillanatokat éltünk most át, ahogyan velem fotózkodott, az általam tervezett fürdőruhákban. Gyerekkorom óta ő a példaképem, aki kulcsszerepet játszott az önbizalmam felépítésében. Már akkor a pozitív testképet kommunikálta felém, még jóval a mozgalom kialakulása előtt. Más nem is volna alkalmasabb arra, hogy így együtt ünnepeljük a formák és alakok szépségét. Ráadásul nagyon dögös is a képeken!

A szupermodell legújabb, 13 darabból álló kollekciója február 5-én látott napvilágot, és az amerikai 4-22 méretekben kapható, az ára pedig 102 és 108 dollár között mozog, teszi hozzá a Glamour.

The new collection is OUT! Link in bio! @swimsuitsforall

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.