Divat

Téged is kiborítanak a szandálos pasik?

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.11 | 06:46

Felfelé jönnek a flip-flop papucsok is, és mi lesz még, ha beáll a jó idő?

Ahogyan a hölgyek is alig várják, hogy a legújabb szandál-csodákban libbenjenek 2019-ben az utcára, úgy az urak is megszellőztetnék lassan a lábujjaikat – ha más nem, talán nyár-bevonzó céllal.

Eltűnnek egy időre a bakancsok és sportcipők, de a sokat takaró vászon lábbelik sem állnak már útjába a lábfej-villantásoknak sokáig. A férfiak többsége napokon belül szandált és papucsot ölthet, így itt az idő felkészülni az élményre! A pasik szemlátomást örülnek annak, hogy a csajok egyre több bőrfelületet villantanak, ahogyan melegszik az idő, ám ez fordítva nem igazán állja meg a helyét:

Háborús divatbűn, amit a hágai bíróságnak kellene elítélnie!

fogalmaz sarkosan egy hölgy a Boston Globe friss riportjában.

A „lábjegyzet” szerint a nők többsége nincs oda a mezítlábat idéző látványért. Sheinelle Jones kivételesen elnéző:

Nem igazán foglalkozom ezzel. A férjem is a flip-floposok táborát erősíti.

Tartózkodóbb férfiak csak célirányosan bújnak vietnámi papucsba, mondjuk ha strandolni indulnak. Dolgozni például Craig Melvin sem menne így. Al Rokert inkább a lábbeli kényelmetlensége zavarja: a pánt ugyanis bevág a lábujjak közt:

Gyűlölöm azt az érzést, ki is szokott borítani.

És nem is téved nagyot, ugyanis a sürgősségi esetek gyakran ruházati balesetként indulnak. 2016-ban az amerikai fogyasztóvédelem szerint 27 ezer ügyben a flip-flop papucs volt felelőssé tehető az elszenvedett sérülésekért.

via GIPHY

De a többség sikeresen túl is lép ezen a bosszúságon. A Lyst keresőplatformján többezer divatáru szerepel, és az érdeklődés 31 százalékkal nőtt meg a sportos stílusú, szándékosan túlméretezettnek tűnő csúnyaszandálok iránt.

A gumiszandálok 34 százalékkal pörögtek fel március óta – a Prada tépőzáras modelljeire átlag hét percenként kattint valaki. Ami még meglepőbb, hogy a fesztiválszezon küszöbén a kovboj-csizmák 37 százalékkal vezetnek. A mandal – férfiszandál – persze akkor az igazi, ha rövidnadrággal párosítják.

via GIPHY

Minden pedikűrös rémálma a nyári szezon, főleg, ha nem kérik fel őket a kínálkozó munkára. De ha maga a híres cipőgyáros, Kanye West is szandálbűnözőnek áll, akkor az már tényleg a csúcsok csúcsa. Mit érdemel az, aki arra is képes, hogy zoknit húzzon a szandál alá? Ráadásul ha nem is turista? – kérdezi a Today.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló