Divat

Köszönd Kim Kardashiannek, a magassarkú strandpapucs lesz 2019 slágere

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.23 | 19:18

A megemelt fesztivál- és strandkellék nagyot mehet idén.

2018-ban már a Koppenhágai Divathéten gyanút foghattunk, hogy a vietnámi papucsban rejlő potenciál még nincs teljesen a csúcsra járatva. A nyaralás szimbóluma bizony idén utcai viseletként is előkelőbb helyre kerülhet a gardróbunkban, és nem csak egy strandtáskában fog lapulni.

 

View this post on Instagram

 

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) ? BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A karakteresen letisztult lábbeli fejtörést okoz a divattervezőknek – mivel is lehetne feldobni az éppen a faék egyszerűségével hódító papucsot? A menő dizájnerek egészen a csillogó ’90-es évekig nyúltak vissza, hogy az akkori sarokformákból merítsenek.

via GIPHY

Mondanunk sem kell, nem csak a Kanye West-féle Yeezy és a Staud merít abból az évtizedből – ám a retrót visszahozó többi márka bizony pár lépéssel a lábakat harsány műanyaggal borító Kardashianék mögött kullog.

 

View this post on Instagram

 

Short Tee Heel in Golden Orange ! #simonmillershoes #teeheel

A post shared by SIMONMILLER (@simonmillerusa) on

2018 márciusában Kim ugyanis meglépte már a magassarkú pvc-szandált, és azóta többen is csatlakoztak a trendhez. Simon Miller is felsorakozott például, aki hosszúszárú farmerhez is ajánlja a viseletet. A 45 milliméteres, építészeti remekműnek is beillő akril sarok a sikkes most a tengerentúlon.

 

 

View this post on Instagram

 

Enjoy the new TRF dress collection with a great range of midi and maxi dresses with prints and vivid colours.

A post shared by ZARA Official (@zara) on

Az Evening Stardard felhívja a figyelmet arra, hogy a világelső Zara is betette a lábát a szezonális üzletbe. Többek közt egy gladiátor-ihletettségű, pántos fekete papucs-szandállal állt elő, de egy neonsárga szuperszexi lábbelit is behúzhatunk a spanyoloktól, potom 30 dollárért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló