Divat

Tudtad, hogy Meghan Markle mindig eggyel nagyobb lábbelit hord?

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.27 | 08:11
  • trendindex: 2

Divatszakértő leplezi le Sussex hercegnőjének ezt a furcsa szokását.

Sussex hercegnőjét egy szó nem érhette amiatt, hogy bármi gond volna az öltözködésével – egészen mostanáig. Igen, elegáns és különleges minden egyes darab, amit kiválaszt magának, viszont a cipőit illetően van valami, ami nem passzol teljesen.

Husband & Wife ?❤

A post shared by CELEBRITY LUXURY ♡ (@ccelebrityluxury) on

Meghan Markle a Royal Ascot lóversenyen is kifogástalanul jelent meg – testén Givenchi feszült, és még egy jópofa kalapot is a fejébe tűzött, ami dukál a brit arisztokraták egyik legkomolyabb villantós eseményéhez.

Viszont aki tetőtől talpig mustrálta a gyönyörű hercegnőt, az észrevehette, hogy fekete bőrcipői legalább egy mérettel nagyobbak voltak lábainál. Harriet Davey szerint logikus a magyarázat: a divatszakértő annak tudja be a különös választást, hogy aki egész nap talpon van, annak bizony megdagad az alsó végtagja.

Főleg a magassarkú lábbelik esetében igaz ez, ilyenkor jobb, ha a nyilvános eseményeken egy picit tágabb cipőben jelenik meg valaki. Akár két számmal nagyobb cipellőre is érdemes beruházni, hogy ne okozzon kellemetlen perceket és vízhólyagokat a viselése.

A vörös szőnyegre lépő hírességek esetében nem ritka, ha a méretüknél egy-két számmal nagyobb lábbelit választanak egy fontosabb fogadásra.

Took my new shoes out for cocktails and I think we’ll see each other again ✨

A post shared by Harriet Davey (@harriet.davey) on

Ha az illető sokáig le sem veheti a szorító cipőt, akkor azt kockáztatja, hogy még a lábfej-csontjai is torzulhatnak, illetve ronda bütykök is csúfíthatják később a lábát.

Így kell járni

Ha olyan cipőt veszünk, amiben kezdetben lötyög a lábunk, akkor abban valahogy közlekednünk is kéne. A trükk Davey szerint az, hogy érdemes kitömnünk a lábujjaknál puha anyaggal, mondjuk vattával vagy fátyoldarabbal, amit, ha dagadni kezd a lábunk, diszkréten eltávolíthatunk.

via GIPHY

Ha a korábbi fotókat felidézzük, melyeken az arisztokratává vált amerikai ex-színésznő tökéletes pózban tartott lábai látszanak, akkor egyértelművé válik, miért mutatkozik pici rés a bőre és a cipő közt. Az eljegyzési képein a bézs, majd Belfastban a narancsszínű Jimmy Choo-lábbelik mérete is nagyobb volt – ez mind-mind okos lépésnek bizonyult a Stars.celebritist.me szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.