Gasztró
Igen, az avokádós csoki egy létező dolog
Egy Los Angeles-i csokoládémanufaktúra, a Compartés egyesítette két kedvencünket, az avokádót és a csokoládét. A fehér csokoládé édessége és az avokádó krémessége lehet a tökéletes desszert, amit ember valaha megalkotott.
Bár gondok vannak a termelésével, az avokádó jótékony hatásait a végtelenségig tudnánk sorolni, kezdve ott, hogy nagy mennyiségben tartalmaz A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat, ásványi anyagokat, rendszeres fogyasztásával csökkenthető a kolesztrinszint, sőt, a bőrápolásban is nagy hasznát vehetjük. Azt mondjuk nem tudjuk, hogy fehér csokoládéval keverve mennyire tartja meg ezeket a pozitív tulajdonságait, de a csokoládéról is tudnánk ódákat zengeni,
bár ez az édesség főleg a hangulatunkat tudja jótékonyan befolyásolni, a cukortartalmával inkább nem dicsekednénk.
Fotó: Compartés Chocolatier
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.