Gasztró

Igen, az avokádós csoki egy létező dolog

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.02 | 12:33

Egy Los Angeles-i csokoládémanufaktúra, a Compartés egyesítette két kedvencünket, az avokádót és a csokoládét. A fehér csokoládé édessége és az avokádó krémessége lehet a tökéletes desszert, amit ember valaha megalkotott.

Bár gondok vannak a termelésével, az avokádó jótékony hatásait a végtelenségig tudnánk sorolni, kezdve ott, hogy nagy mennyiségben tartalmaz A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat, ásványi anyagokat, rendszeres fogyasztásával csökkenthető a kolesztrinszint, sőt, a bőrápolásban is nagy hasznát vehetjük. Azt mondjuk nem tudjuk, hogy fehér csokoládéval keverve mennyire tartja meg ezeket a pozitív tulajdonságait, de a csokoládéról is tudnánk ódákat zengeni,

bár ez az édesség főleg a hangulatunkat tudja jótékonyan befolyásolni, a cukortartalmával inkább nem dicsekednénk.

Fotó: Compartés Chocolatier


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.