Film

Ezt is megértük, Űrlord kibökte, hogy jó okkal szúrta el a Bosszúállók 3-at

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.06 | 10:18

A Végtelen háború utóélete is végtelen, de ha kijön a folytatás, úgyis eldobjuk az agyunkat!

Miután Thanos csúnyán lefelezte az univerzum élővilágát a Bosszúállók: Végtelen háború végén, akkor a rajongói harag egy része jogosan hárult Űrlord személye felé. Peter Quill volt ugyanis az, aki akcióival előmozdította a kataklizmát: a titán gyakorlatilag miatta tudta megtartani a Kesztyűjét, ami a brutális pusztítás elengedhetetlen eszköze volt.

Gamora elvesztése után Quill érzelmi állapotán sem tudtunk teljesen eligazodni – a felelősség rendesen nyomja is a vállát a kedvese sorsa miatt, illetve hogy miatta vált köddé-porrá többek közt Pókember, és még sok millió lény.

Nem meglepő, hogy ezek után a dühös Marvel-hívek a Galaxis Őrzője címre sem találták már méltónak a karaktert, és indulatukkal Chris Pratt Instagramját bombázták. Akkor a színész nem bánt éppen kesztyűs kézzel a támadóival, szerinte

emberi módon viselkedett Quill, a nagy Thanos ellenében. Ha százszor is újrajátszhatnám, nem változtatnék semmin.

via GIPHY

Ez a magyarázat persze azóta sem csillapította le a tajtékzó tömegeket; ezért Pratt nemrégiben újra nyilatkozott erről, most már empatikusabb hangot ütve meg:

Teljesen igazuk van – személy szerint én is ugyanígy érzek Űrlorddal kapcsolatban. Viszont tudok egy-s-mást. És ha kijön a folytatás, akkor majd ti is eldobjátok az agyatokat!

Pratt a másik franchise-ának most debütáló folytatását promotálja, miközben szőrmentén érintette a képregény-adaptációt is. Lego kaland 2-beli szereplőtársa, Elizabeth Banks is kíváncsi volt arra, hogy bármiféle megbánásra számíthatnak-e a nézők Quill részéről, amivel a rajongók bocsánatát esetleg kivívhatná. Pratt a titoktartás miatt lakatot tett a szájára:

Erre most nem nagyon tudok mit mondani. Az Avengers: Endgame olyan egyedülálló élményt fog adni, ami mindent felül ír úgyis.

Hogy ez mit is jelent, annak a kiderülésére az Uproxx szerint az áprilisi Végjáték-bemutatóig várni kell. Pratt szerint lesz Galaxis Őrzői 3 is – igaz, a rendező kiléte még bizonytalan, de ha minden kötél szakad, és James Gunn nem kap engedélyt, akkor talán Taika Waititi is meg tudná oldani a feladatot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló