Film

Semmi cicaharc, Anne Hathawaynek ezért is bejött a női stáb

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.23 | 09:45

A színésznő büszke a csajcsapatra, akik közt biztonságban is érezte magát.

Anne Hathaway azon elit osztag tagja lehetett, amely filmre vitte az Ocean’s-mozik női remake-jét. A szakma legnagyobbjai közt játszhatott a nemsokára bemutatásra kerülő heist movie-ban, ami számára egy álom megvalósulása is.

Regram from @mindykaling: Posse. #Oceans8

A post shared by Ocean’s 8 (@oceans8movie) on

Május 22-én nyilatkozta azt a 35 éves, Oscar-díjas művész, hogy

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennyi nagyszerű hölggyel dolgozhattam együtt. Az elképzelés az volt, hogy mindenki beleadja a saját tapasztalatait, és így, együtt még több mindent sikerült megvalósítanunk. Végig hatalmas biztonságban éreztem magam, és büszke is voltam, hogy nem akárkik közt lehetek. Életem egyik meghatározó időszaka is ez lett: sokat tanultam és élveztem a látványt. Hihetetlen volt!

A bankrabló női bandáról szóló mozi nem biztos, hogy a legjobb példakép lehet a fiatal nőknek, ám Hathaway inkább a társak közt szövődő barátságokat hangsúlyozza.

Heisting the red carpet. The women of #Oceans8 are taking the Met Gala.

A post shared by Ocean’s 8 (@oceans8movie) on

Egy nyolcéves kislánynak a világért sem propagálnánk a bűnözői életvitelt, inkább azt sugalljuk, hogy valósítsa meg azt, amire vágyik. Mindenki sokra viheti, ha vannak segítő barátai.

A történet pozitív üzenete a színésznő szerint az, hogy

mindannyian benne vagyunk.

Ebben a szintén tolvajt alakító Sandra Bullock is egyetért:

Itt nők törődnek nőkkel. Jól bánunk egymással: az egyik visszalép a tehetségesebb lány javára, hogy inkább annak hátát fedezze.

Az 53 éves „tettestárs” szerint sem a rabláson van a lényeg, hanem hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz: felemeli-e egyikük a másikat? A People emlékeztet, hogy a június 8-án érkező csajos moziban Rihanna, Mindy Kaling és Cate Blanchett is az előkelő kötelék része lesz.

The next Ocean. #Oceans8

A post shared by Ocean’s 8 (@oceans8movie) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló