Film

Winston Duke egy illegális utcai harcosból lett híres sportolót fog játszani

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.10 | 15:11

Backyard Legend címmel forog majd a film, M’Bakuval az élen. A Fekete Párduc sztárja a néhai Kimbo Slice bőrébe bújik.

A két éve elhunyt Kimbo Slice életrajzi filmet kap, melynek főszerepére Winston Duke-ot szemelték ki. A Backyard Legend című moziban M’Baku megformálója megcsillanthatja harcosi képességeit – és a Fekete Párducban, illetve a legutóbbi Bosszúállókban látottak alapján igencsak bizakodóak lehetünk.

Egy olyan MMA-legendát kell ugyanis életre keltenie, aki Kevin Ferguson néven jött világra a Bahamákon, de a „művésznevét” azzal tette ismertté, hogy hátrányos helyzetű gyerekből YouTube-sztár utcai harcos és híres bokszoló is lett. A 31 éves Duke-ot izgatja is rendesen a kihívás:

Fel akarom fedezni Kimbo sztoriját, és ehhez ki kell faggatnom azokat az embereket, akik ugyanabból a reménytelennek tűnő közegből jönnek.

Walking into the week with my #mondaymood !

A post shared by Winston Duke (@winstoncduke) on

A mozgalmas történetet Andy Weiss veti papírra, a producer pedig Steve Lee Jones lesz:

Ez egy részletgazdag és sokrétű mese a miami szegénysorból felemelkedő srácról, aki a világhírig vitte. Odáig vagyunk, hogy Winston elvállalta a szerepet, ami fizikailag és lelkileg is sokat fog követelni tőle. Nála alkalmasabb Kimbót nem is találhatnánk!

Ha az első film bejön, akkor máris jöhet a folytatás a 42 éves korában elhunyt harcos fiáról, Kimbo Babyről, teszi hozzá az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.