Film

Cher vitte a showt a Mamma Mia 2 londoni díszbemutatóján is

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.17 | 09:47

Sose hagyják abba, nagyot újráznak Meryl Streepék.

Meryl Streep és Colin Firth részvétele nélkül elképzelhetetlen volna egy Mamma Mia 2 premier – a két vezető karakter is jelen volt a július 15-én zajló londoni díszbemutatón, és a régi arcok sem maradhattak el.

 

Az ABBA-dalokra épülő musical-vígjáték szintén a svéd popcsapattól kölcsönözte a második film alcímét is: Here We Go Again. És így is történt: ismét viszont látjuk Pierce Brosnan és Amanda Seyfried karakterét, pluszban Andy GarciaLily James és Cher is a stábot erősíti már, akik megérkeztek az Eventim Apollohoz.

Az erre az estére virágokkal és igazi citromfákkal díszített filmszínház előtt összegyűlt közönség a legnagyobb ovációval mégis a veterán énekesnőt köszöntötte: még a Cher for President 2020 szlogent is skandálni kezdte a tömeg.

Ne szórakozzatok Cherrel! Mind meg vagyunk illetődve, és eléggé izgulunk is!

figyelmeztette a felpörgött népet Tom Hanks, aki produceri minőségében érkezett a helyszínre, neje, Rita Wilson társaságában.

A 69. évét taposó Streep szerint az anyukáját játszó 72 éves énekes-színésznő eléggé viszi is a showt a filmben, mely tíz évvel az első mozi után született meg.

Fantasztikus nő!

áradozik alig pár évvel idősebb kolleginájáról.

Egyetlen személyben gondolkodott Ruby Sheridan, azaz Donna anyukája kapcsán a rendező is. Egyébként az idősebb Donnát játssza Streep, a fiatal alteregót pedig Lily James hozza, így a 2000-es évek és 1979 közt ugrálunk időben.

Ol Parker direktornak sok munkája volt benne, hogy Cher végül kötélnek állt:

Kértem-könyörögtem, és addig csúsztam-másztam előtte, míg igent mondott. Senki mást nem tudtam volna elképzelni ebben a szerepben.

Az énekesnő fő problémája az volt, hogy egy, már összeszokott stábhoz kellett csatlakoznia:

Idegenként cseppenek bele a közepébe, és mi van akkor, ha rosszul fogadnak?

De szerencsére hamar kiderült, nincs ok ilyesféle aggodalomra. A forgatás során remekül összerázódtak, és zárásként közös képek is készültek.

Még az egykori James Bond, illetve Mr.Darcy is fotózkodni akart Cherrel.

meséli a rendező a július 20-án érkező filmről a Hollywood Reporter oldalán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló