Film

Brendan Fraser a DC-hez igazol, ő lesz Robotman

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.22 | 08:47

A Trust mellett a Doom Patrolban is szerepel majd a színész a képernyőn.

2018-ban arra a televíziózás-történeti pillanatra is sor került, hogy Brendan Fraser visszatért. Az FX-féle Trustban már szépen bizonyított, most még egy tévés szerepet is kiérdemelt.

The golden touch. Catch up on #TrustFX with FXNOW. www.fxnetworks.com/fxnow

A post shared by Trust (@trustfx) on

A DC Univerzum kötelékébe fog besorolni, méghozzá a jövőre érkező Doom Patrol című sorozattal. Az új műsorban egy fura fazont személyesít majd meg: Robotman bőrébe / páncéljába fog bújni.

A Múmia franchise ötvenet lassan betöltő főhőse most egy olyan, egykori autóversenyzőt (Cliff Steele) személyesít meg, aki lényégében otthagyta a fogát egy karambolban. Ami menthető volt belőle, az az agya – ezt robot testbe ültették, ami tényt öntudatra ébredéskor felismerve, a személyisége teljes csüggedtségbe zuhant. Annak dacára, hogy egy szuperhős csapat tagja is lett egyben.

A Doom Patrol története 1963-ra nyúlik vissza, és némileg az X-menre hasonlít. Kőkeményen három hónappal a Marvel ezen nagy dobása előtt látott napvilágot a DC-s széria, és sokan rebesgetik azt, hogy bizony volt, amit a Doom Patrolból merítettek az X-ek.

Az előbbi képregényfolyam viszont egyre furább lett az évtizedek során – szürreális és dadaista jegyek ütköztek ki rajta. Így az Uproxx szerint nem lesz könnyű dolga Frasernek – aki talán minden idők legzavarbaejtőbb szuperhősét fogja megformálni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.