Film

Hiába cuki Taylor Swift, az új Macskák-előzetes is kiborító lett!

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.11 | 13:48

Ismét borzongás, ezúttal a kulisszák mögött.

A leporolt Macskák első előzetese elég hideglelősre sikerült. A szőr is felállt a nézők hátán a képkockák láttán, ám úgy látszik, a Universal Picturest nem olyan fából faragták, mint aki könnyen feladná az elképzeléseit. Most a stúdió a kulisszák mögé vezet be: megtekinthetjük, hogyan kap vérfrissítést Sir Andrew Lloyd Webber népszerű darabja.

 

View this post on Instagram

 

Regram from @iamjhud: @catsmovie Reunite ! @officiallestwins @universalpictures !

A post shared by Cats the Movie (@catsmovie) on

A készítők célja vélhetően az volt ezzel a bennfentes videóval, hogy a szereplők hús-vér emberi mivoltát megmutassák, hátha így már nem kerülgetjük őket annyira, mint macska a forró kását. Ám CGI bevetése és rémisztő pofaszakállak nélkül is ráparázhatunk a figurákra és megszemélyesítőikre.

Nos, ettől a kísérőfilmtől sem lett kevésbé kísérteties az egész.

írta egy néző YouTube-on.

 

View this post on Instagram

 

#Regram from @voguemagazine: Later this year, @taylorswift will star in a film adaptation of Andrew Lloyd Webber’s Cats as Bombalurina, the flirtatious red cat. “They made us the size of cats by making the furniture bigger,” she says. “You’d be standing there and you could barely reach the seat of a chair. It was phenomenal. It made you feel like a little kid.” But first, she will spend much of the summer holding “secret sessions”—a tradition wherein Swift invites hundreds of fans to her various homes to preview her new music. “They’ve never given me a reason to stop doing it,” she says. “Not a single one.” Speaking of: Inquiring fans will want to know if Swift dropped any more clues about how to decode Lover during her September cover story interview. Tap the link in our bio to find out. Photographed by @inezandvinoodh, styled by @tonnegood, written by @abbyaguirre, Vogue, September 2019.

A post shared by Cats the Movie (@catsmovie) on

Másikuk sem kímélte a produkciót:

Az egész kulisszák mögötti felvételből csak az nem derül ki, amire mindenki kíváncsi volna: magyarázzák már meg, MIÉRT van szükség erre az őrületre. MIÉRT döntöttek úgy, hogy ennyire kiborító karaktereket terveznek?

Az egyperces filmecskében látjuk a nagy sztárokat, hogyan tanulják a koreográfiát, illetve egy-egy sort is bemondanak. Idris Elba például tök komolyan böki ki azt, hogy

Minden macskát megfigyelek.

 

View this post on Instagram

 

#Regram from @taylorswift ・・・ Meow.

A post shared by Cats the Movie (@catsmovie) on

Az A-ategóriás brit színész mellett ledöbbenünk, hogy még mennyi tehetség szorul felismerhetetlenül a rettenetes maszkok mögé. Taylor Swift, Jennifer Hudson, Jason Derulo és James Corden is a nevét adja a december 20-án érkező zenés mozihoz, említi meg a Daily Dot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló