Horoszkóp

Horoszkóp 2024. május 20.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.20 | 09:10

Vidám hangulatban telik a pünkösdi ünnep második napja. Hétfőn a Nap jegyet vált, és a cserfes és önfeledt Ikrek jelébe lép. Innentől felpörögnek az események, nagyon sok fontos hírt, információt hallhatsz. Persze, tölts minél több időt a szabadban.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pünkösd hétfőn nemcsak a hét kezdődik, hanem az Ikrek hava is, amely sok új impulzust hoz számodra. Egyáltalán nem bánod, ha picit pörgősebbek a napjaid. Érdemes társaságban töltened az időt a barátokkal vagy a családdal – írja az Astronet.hu.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Nap kilép a Bika jegyéből, amely miatt érezhetsz átmenetileg egy kis enerváltságot. Ám ez csak múló rossz érzés, amit hamar elfúj a szél. Igazán csodásnak ígérkezik a délutánod, sokan keresik a társaságodat, kérik a tanácsaidat.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pünkösd hétfőn a Nap az Ikrekbe lép, és elkezdődik a te hónapod, egyúttal közeleg a születésnapod is! Ez nagyszerű lehetőség, hogy olyan terveket fogalmazz meg, amiket eddig nem mertél. Óriási energiák segítenek ebben. Érdemes lehet az ötleteidről a barátoknak, a családnak is mesélni.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold pünkösd hétfőn is a vidám Mérlegben jár, és nagyon kedvező hatással van rád: jókedvet, szépséget hoz a napodba. Most bármibe is kezdesz, azt gördülékenyen és simán teszed. Arra viszont figyelj, hogy ne menj bele elméleti vitákba.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Bármennyire is ügyesen tudod meggyőzni a környezetedet, most mégsem kellene ráerőltetni semmit sem a többiekre. Meghozottál egy döntést, amit nagylelkűen ajánlj fel mindenkinek, de nyomást nem szabad helyezni rájuk ennek érdekében.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pünkösd hétfőn a Nap a változékony Ikrek jegyébe lép, és izgalmat hoz az életedbe. Akár ma is történhet valami váratlan, ami ugyanakkor pozitív és vicces is. Egy ismerősről pedig nagyon érdekes híreket hallasz, amelyek megragadják a fantáziádat.

Pünkösd hétfőn igazán átjárja minden porcikádat a vidámság és a pozitív energia, amit arra használhatsz fel, amire csak akarod. Például erőt adhatsz a környezetedben valakinek azzal a kisugárzással, ami most belőled árad.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold a kedves Mérleg jegyében jár, és segít elsimítani az esetleges feszültségeket. Ha még keresed a párodat, pünkösd hétfőn szembe jöhet valaki, akivel nagyon egy hullámhosszon leszel. Hát igen, ilyen az, amikor működik a kémia!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pünkösd hétfőn megoszthatod az ismereteidet, a tapasztalatokat valakivel, ami neked is jó visszacsatolást, megerősítést jelent. Látod ugyanis, hogy amit tudsz, az másnak is milyen jól jöhet. Az másik pedig hálás lesz az információkért.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pünkösd hétfőn komoly segítséget, támogatást kaphatsz valakitől, vagy te nyújtod a másiknak ugyanezt, de az biztos, hogy ennek hatására elmélyül a kapcsolatod az illetővel. Új barátság is kezdetét veheti ezen az ünnepnapon.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Előfordulhat, hogy valaki próbára teszi a türelmedet, sőt azt érzed, mindent elkövet, hogy akadályozzon valamiben. Lehet, hogy ez így is van, és az illető szándékai nem teljesen jóindulatúak. A legjobb módszer, ha ignorálod őt, egyszerűen levegőnek nézed.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A leginkább misztikus jegy a Halak, így te mindig is érezhetted, hogy van egy áldásos erő, mely elkísér az életed során. Ennek pünkösd hétfőn is megtapasztalhatod a jelét, ha elég nyitott vagy, és odafigyelsz a körülötted működő energiákra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló