Külföld

Kegyetlen és vicces videókon a brutális amerikai tél

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.11 | 18:46

Továbbra is kegyetlen az amerikai időjárás: most az Egyesült Államok nagyjából felét árvízveszély fenyegeti. Összeszedtünk néhány brutális videót a durva tengerentúli télről.

Korábban már írtunk az extrém hidegről, ami Amerika keleti oldalát sújtja, annyira, hogy már halálos áldozatokat is követelt. Miközben Európa nagy részén, és Magyarországon még mindig nem igazán érezni azt, hogy tél lenne, az Egyesült Államok bizonyos részein sarkvidéki a hideg és csontig hatoló a faggyal kezdődött az újév. Most mutatunk három videót, amin a szokatlanul brutális időjárás következményeit lehet végignézni.

A kamionos, aki nem tehetett erről a durva balesetről

Olyan kemény esőzések és durva széllökések voltak Las Vegasban, hogy még egy kamiont is átsodort a szomszéd sávba a rossz idő. Itt tényleg nem a sofőr volt a hibás.

A sártengerrel együtt csúszó autós

Az AccuWeather Twitter oldalán találtuk ezt az videót, amelyen egy gépkocsi úgy halad az árral a kaliforniai Burbankben, hogy gyakorlatilag teljesen irányíthatatlanná válik az autó.

A spontán jégtáncos, aki szerencsésen megúszta

A Virginia állambeli Loudoun megyében készült ez a felvétel, ami szintén azt bizonyítja, hogy mennyire jegesek mostanában az utak a környéken. Ez a spontán jégrevü akár rosszabbul is elsülhetett volna, de szerencsére nem történt komolyabb baleset, a férfi felesége pedig nagyon jót kacagott a produkción.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló