Külföld

Szívfacsaró, ahogyan megnősült ez a végstádiumos tini

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.02 | 09:06

Ez az amerikai rákos fiú a hospice házból kelt egybe élete szerelmével.

A végstádiumos rákbeteg, Dustin Snyder, utolsó kívánsága az volt, hogy feleségül vehesse kedvesét. A frigyre január utolsó hétvégéjén került sor, amelyre a 19 éves vőlegény már a hospice házból érkezett, a szívére csatlakoztatott, fájdalomcsillapítót adagoló pumpával.

Menyasszonya a gimnáziumi szerelme, Sierra Siverio, aki mindvégig kitartott mellette, amióta csak a betegség a tudomásukra jutott. Cassandra Fondahn szerint

Hatalmas áldás az, hogy végig együtt lehettek, főleg a nehéz időkben, amikor a fiú komoly megpróbáltatásokon ment keresztül. Ez egy 19 éves lány számára is nagyon megterhelő.

Happy 4th of July????

A post shared by Sierra?? (@sierra_siverio) on

A rendkívül ritka daganatos betegség Dustin lágy szöveteit érinti, melyről a 18. születésnapja előtt alig 24 órával szereztek tudomást. Műtéti úton azonnal eltávolították a tüdeje egy részét, és kemoterápiát is kapott, majd gyógyultnak nyilvánították.

Viszont bő három hete erős fájdalommal ismét kórházba került. Most a gyomrát és a medencetájékát támadta meg a kór. De ez sem gátolta meg a szerelmes fiút abban, hogy a közelgő esküvőjére koncentráljon.

Briann and uncle Dustin

A post shared by Brittany Hails (@bhails14) on

Már bő két éve járt Siverioval, akivel kiskoruk óta ismerték egymást. Gimiben randizgattak egy ideig, de akkor lángolt fel igazán a szerelem, amikor a lány betoppant a Steak and Shake bárba, ahol a srác dolgozott. Azóta elválaszthatatlanok.

Fondahn elárulta, hogy a srác testvére, Brittany Hails január 22-én, hétfőn indított egy esküvői gyűjtést a Go Fund Me oldalán. Össze is jött hamar háromezer dollár, ráadásul ajándékba kapták meg a menyasszonyi ruhát, az öltönyt, a fotózást és a Big Red Barn nevű helyszínt is.

Hails és a többi testvér mindent megtett, hogy létrejöhessen fivérük nagy napja, de a közösségi adakozás nagyon nagy segítség volt számukra. A LifePath Hospice ház sem maradt ki ebből a szép eseményből: ők a virágokat és a koszorúslányok ruháit adták a ceremóniához.

Január 28-án, vasárnap állt az ifjú pár az oltár elé, számol be az ABC News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló