Külföld

Ki lesz Meghan Markle koszorúslánya?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.17 | 09:35

Pár nap múlva az egész világ megismeri Savannah Phillips nevét. Erzsébet legidősebb dédunokája fontos szerepet kap az év lagziján.

Alig pár nap van már csak hátra a Nagy Napig, mikor Harry herceg és Meghan Markle kimondja a boldogító igent. Természetesen az ifjú arisztokrata tanúja a bátyja, Cambridge hercege lesz.

via GIPHY

Vilmos a fogadáson beszédet is tart majd, és a gyűrűk megérkezéséről is ő gondoskodik. Nagy áldozatot hoz öccse miatt a Futball Társaság elnöke – aznap ugyanis a FA Kupadöntőt is kihagyja a lagzi miatt.

Az amerikai színésznő segítői pedig főleg gyerekek lesznek: szerepet kap György és Sarolta is a leendő nagynéni menyegzőjén. Külön tanút Markle nem szeretne, ugyanis egyik, hozzá közel álló személyt sem emelné ki a szűk baráti köréből.

Savannah Anne Kathleen Phillips viszont koszorúslányként fog feszíteni.

A nyolcéves szöszke kislány Peter Philips és kanadai felesége, Autumn Kelly lánya, így Anna hercegnő legidősebb unokája. Erzsébet királynőnek pedig a legnagyobb dédunokája, aki 2010-ben látta meg a napvilágot.

Egy húga is született: Isla Elizabeth Phillips-szel 2012 március 29-én bővült a brit királyi család, teszi hozzá a Birminghammail.co.uk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló