Külföld

Egy ausztrál légibemutatón olyan közel volt az egyik repülőgép a házakhoz, hogy a nézők azt hitték, az új 9/11-et látják

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.11 | 18:38

A királyi légierő bemutatója Brisbane-ben zajlott, a belváros házai és toronyszerű irodaépületei között. Az egyik gép nemcsak alacsonyan repülőt, de egészen közel ment a házakhoz, és akik az irodák ablakaiból nézték a parádét, bepánikoltak, hogy itt katasztrófa lesz.

Konkrétan az az eset verte ki szinte mindenkinél a biztosítékot, amikor egy hatalmas testű gép az egyik felhőkarcoló felé haladt, és már többen felkiáltottak, hogy ebből 9/11 lesz, amikor a pilóta az utolsó pillanatban felhúzta a gépet. A közösségi médiában bár dicsérték a pilóta ügyességét is, főként kritikákat fogalmaztak meg, hogy szükségtelen meg hülye ötlet volt ezt így eljátszani. Nemcsak azért, mert rossz emlékeket idéz fel az emberekben, hanem azért is, mert életveszélyben volt egy csomó ember, és elég lett volna egy rossz mozdulat, hogy szörnyű katasztrófa történjen. A légierő erre azt válaszolta, hogy olyan komoly biztonsági intézkedéseket tesznek ilyenkor, hogy annak a lehetetlen helyzetnek kellett volna előfordulnia ahhoz, hogy tragédia történjen, hogy minden egyszerre mondja fel a szolgálatot. Egyébként mindenki a lehető legnagyobb biztonságban volt, még ha kívülről nem is ez látszott.

 

View this post on Instagram

 

#riverfire2018 #avgeek #growler #royalaustralianairforce #brisbanecity #thisisbrisbane #australia

A post shared by @ 4esworld on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló