Külföld

Le a kalappal a Burger King alkalmazottja előtt, aki a kocsiig kíséri az idős vendéget

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.09 | 12:32

Hiába gyorsétterem, a lassú kuncsaft egyáltalán nem probléma Virginiában.

Ez az igazi vendéglátás – legalábbis ami Virginiában zajlik, arról példát vehetne rengeteg szolgáltató. A Burger King egyik itteni alkalmazottjának jólelkűsége hamar bejárta az internetet.

 

View this post on Instagram

 

we heard florals were in this weekend. ???#BKFlowerCrown

A post shared by Burger King (@burgerking) on

A 19 éves Alexis Easter, aki a Mechanicsville-i gyorsétteremben dolgozik, nem hagyta, hogy egy idős vásárló egyedül térjen vissza az autójához. A Mr. John néven emlegetett úr egyébként rendszeres látogatójuk:

Amikor befejezi az étkezést, akkor mindig segítek neki kimenni a kocsihoz, mert nagyon fáj a háta. Amíg nem ül be, addig is beszélgetünk, így én is megbizonyosodok róla, hogy tényleg jól van.

Easter kedvessége felkeltette egy járókelő figyelmét, aki le is fotózta a nem mindennapi párt. Elizabeth Chandler így tette fel pár napja Facebookra a szép pillanatot megörökítő képet:

A Mechanicsville-i Burger King pultjába köszönjetek be – jobb hellyé teszik ezt a világot! Szívmelengető volt látni, ahogyan ez a lány segít az idős úrnak. Viszonzást nem várva, úgy dönt, hogy tesz a másik emberért. Megtudtam a poszt révén, hogy Alexis mindössze 19 éves, és mindenkivel rendszeresen így bánik, aki szükséget szenved.

Easter tényleg fontosnak tartja, hogy a lehető legjobb ellátást kapják az üzletbe betérők.

Ne sajnáld a kitérőket, ha azzal másokon segíthetsz.

vallja a tini. Chandler is gyakori vendég az adott étteremben, és azt látja, hogy nem Easter az egyetlen, aki ilyen megható módon lépi túl a hatáskörét:

Ez a Burger King ilyen kulturált. Minden alkalmazottjuk megteszi a tőle telhetőt értünk. Egy Monica nevű dolgozójuk például emléklapot szokott osztani azoknak, akik nehéz időszakot élnek át. A nagymamám a rákkezelése alatt kapott tőle ilyen elismerést.

idézi a Fox News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.