BabaMama

Ez igen, Khloe Kardashianék együtt töltik a hálaadást

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.23 | 15:48

True miatt nem hagyják Tristan Thopsont egyedül az ünnepen.

Mostanában nem könnyű Tristan Thopson csajának lenni, még ha egy tündéri kisgyermek is erősíteni hivatott a kapcsolatot – volt már hasonlóra példa a közelmúltban.

Khloe Kardashian mindenesetre nem adja fel – a megcsalási botrány után alig pár hónappal újabb nehézség tornyosult a kis család elé: a profi kosárlabdázót ismét Clevelandbe szólította a kötelesség, hátrahagyván szeretteit Kaliforniában.

 

View this post on Instagram

 

This picture makes me smile seeing Trues beautiful face!! You are EVERYTHING to me sweet True ❣️ smile today! It’s contagious ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A Cavaliers játékosa viszont nem fogja egyedül megülni a hálaadást, mert Khloe és a kicsi True odalátogatott. A héthónapos kislányról 34 éves anyukája szokásához híven megosztott bájos fotókat…

 

View this post on Instagram

 

Happy Halloween!!!! It’s our first Halloween together!!!! She’s too cute to spook!! (Don’t judge me, I have more costumes to post lol) ??

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

…hogyan abszolválják az ünnepet: finomságoktól roskadozó konyhapult, romantikusan megterített asztal, kilátással a tóra. Egy bennfentes így számol be:

Ha már Tristan a meccsek miatt nem utazatott L.A-be, akkor Khloe kerekedett fel, és hozta el magával a babát is északra. Ez True első hálaadása, amit szeretnének együtt tölteni.

Nem csoda, ha a férfi nem vágyik Kaliforniába – de nem az erdőtüzek miatt, hanem a jeges viszony inkább az ok, amivel őt a Kardashian-klán a megcsalási ügy óta bünteti.

Khloe családja ki sem állja már Tristant. De megértik, ha a gyerek miatt ők összejárnak. Viszont az apukát már nem látják szívesen.

 

View this post on Instagram

 

True celebrating #ThanksGiving with friends and family today! ❤️ {swipe left to see all of Khloe’s thanks giving celebration}

A post shared by Khloe Kardashian (@khloekardashianpregnant) on

Fél éve kezdődtek a bajok, amikor a vajúdó Khloe-t egy mérkőzés miatt magára hagyó, 27 éves férfi egy fiatal, idegen nővel hetyegett, ráadásul nyilvános helyen. A KUWTK epizódok most taglalják ezt az időszakot. Khloe a történtek ellenére elszánt, szerinte True-nak joga van a családi élethez:

Sokat morfondíroztam magamban, hogy nyugodt tudjak maradni. Azt szeretném, ha a lányom később visszalapozná a fotóalbumot, és a szeretetet látná rajtunk. Büszke és hálás is vagyok, hogy True megadja nekem az erőt mindenhez, már attól kezdve, hogy még nem is találkoztunk személyesen!

 

View this post on Instagram

 

Thankful you picked me ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A rajongók amellett érvelnek, hogy

Khloe jobbat érdemel.

Ezt az asszony azzal hárítja, hogy mindenki elkövet ezt-azt.

Elhatároztam, hogy tanulok az esetekből. Még a legcsúnyábbakból is. Tristan már túlhaladt ezen a szinten, és egyébként meg nagyon jó apa. Majd az idő eldönti, érdemes volt-e így döntenem, de így is megvan a magunk boldogsága a kis True-val. Mert ő ezt érdemli, semmi mást!

idézi Khloe-t a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló