Femin

Még hogy Blake Shelton volna a legszexibb férfi? 12 jobb pasit mutatunk máris!

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 16:52

Gwen Stefani cuki countryzenész fickójánál azért van jó pár erősebb versenyző is.

Kedden jött ki a People magazin ítélete, miszerint 41 éves Blake Shelton volna a legsármosabb pasi a Földön jelenleg. Gwen Stefani szintén zenész partnerének ekkora sikerét sokan elvitatják, még ő maga sem veszi komolyan. Bő egy tucat nyomós indok következik, amivel az a célunk, hogy mindenki eldöntse, tényleg megérdemli-e a hazájában nagyon népszerű, egyébként szimpatikus country énekes, az ajnározásnak ezt a fokát:

‪Thank you @people!!!! Don’t hate me because I’m beautiful… ‬

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

Itt van mindjárt Idris Elba: aki nemcsak Setét Toronyban alakít nagyot, de önértéken is követeli a trónt.

Van némi különbség…

“Texoma Shore” is here, y’all! Be sure to check it out on @Spotify now!

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

De megemlíthetnénk Mahershala Alit is, aki a Holdfényben és a House of Cardsban is olyat alakított, hogy az állunkat leejtettük.

Az Oscart már kipipálta, de egyéb érdemeit is bőven elismerésre méltónak találjuk.

Oké, hogy Kit Harington nősülni fog, de attól még nincs nő a bolygón, akinek a szíve ne lágyulna meg a gyengédségtől, mellyel egy bébifarkast megemel a Trónok harcának sztárja, igaz?

Megemlítenénk, hogy Tom Hardy is évek óta, elég lelkiismeretesen gyúr erre a megtisztelő posztra.

via GIPHY

Oscar Isaac is ringbe szállna szívesen, főleg hogy most már az Erő is vele van. De aki 2013-ban látta, még a Coen-tesók Inside Llewyn Davis című fekete komédiájában, a cicájával, annak azóta nincsenek efelől kétségei.

via GIPHY

Mark Ruffalo nem akkor a szívrepesztő, ha pont Hulk bőrébe bújik, de a sármos színész civil aktivitása és tánctudása szépen ellensúlyozza a belénk ivódott zöld karaktert.

via GIPHY

És ha már Thor, akkor itt van az egyik Hemsworth-fiú, Chris, a kalapácsos harcos. Sőt: minden további, Chris keresztnevű, aktuális hollywoodi szépfiú is joggal követelheti az első helyet: Evans, és a két kozmikus betyár, Pratt és Pine is a nyakában liheg.

via GIPHY

Feljövőben van az Emmy-díjas Alexander Skarsgård is, aki a Tarzan legendájában a legtöbbször póló nélkül mutatkozik. Szintén jóképű testvére pedig a Krajcárost alakítja az AZban.

via GIPHY

Ha már mindenképp ragaszkodunk a country-énekesekhez, akkor itt van mindjárt Luke Bryan – aki szintén 41 éves, és kellően sármos is. Ráadásul az American Idol zsűritagja is lesz, akkor az esélyei pláne megnőnek.

via GIPHY

Jeff Goldblum valahogy rendre kimarad ezekből a megmérettetésekből, pedig egyfolytában jelen van az életünkben – és ahogy telik rajta az idő, egyre nemesebb is lesz.

via GIPHY

De az ifjú Michael B. Jordan is már a kanyarban van: a Marvel Fekete Párduca talán meghozza számára a népszerűséget is.

via GIPHY

Jon Hamm mellett sem mennénk el szó nélkül – Amerika ezen nemzeti kincse a Mad Men (Reklámőrültek) idején nem kapta meg a kellő figyelmet, de a Mashable neki is adna egy lehetőséget.

via GIPHY

Kommentben várjuk a további tippeket, ti kit tartotok a világ legmenőbb pasijának?

It’s official. #BlakeShelton is People’s #SexiestManAlive. ?? ?⠀ #IdrisElba #JasonMomoa

A post shared by Dish Nation (@dishnation) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló