Sport

A Boston Red Sox Apple Watch órával szerezte meg az ellenfél taktikai utasításait

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.07 | 11:14

A baseballban már évtizedek óta profi szinten megy a kémkedés, hogy a csapatok megszerezzék az ellenfél taktikai utasításait. A Boston Red Sox most új szintre emelte ezt, és Apple Watch órával szereztek előnyt a Yankees és más csapatok ellen.

Az amerikai baseball bajnokság keleti divízióját vezető Boston Red Sox komoly büntetésre számíthat a sportágat irányító szervezettől, a Major League Baseballtól. A csapat az elmúlt években rendszeresen csalással tudta meg, hogy mit üzen egymásnak a dobó és az elkapó – a baseballban ez nagyon fontos, így lehet megtudni az ellenfél taktikáját. A New York Yankees vádjai szerint mindezt úgy vitték véghez, hogy a Red Sox egyik embere „titokban” videóra vette a kézjeleket, majd az információkat továbbküldte az edzőstábnak Apple Watch segítségével.

Triple life. ❌

Boston Red Sox (@redsox) által megosztott bejegyzés,

A csalást a Yankees menedzsere, Brian Cashman szúrta ki, és azonnal vizsgálatot kért a Major League Baseball szervezettől. A vádak igaznak bizonyultak, szóval a Boston Red Sox pedig most várja a büntetését.

Double the birthday, double the fun. Happy birthday to two of our favorite Baby Bombers, Clint Frazier & Tyler Austin! ??

New York Yankees (@yankees) által megosztott bejegyzés,

Mindenesetre a bostoni csapat visszavágott a New Yorkiaknak, és azt állítják, hogy a Yankees saját tévéstábja is szabálysértően kémkedik a meccseken, és ők is csalással próbálják kifigyelni a titkos kézjeleket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló