Tech

Itt vannak az első felvételek a GoPro új 360 fokos látószögű kamerájával

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.11 | 11:13

A GoPro Fusionnal semmiről sem maradunk majd le!

A Fusion egy ultra jó akciókamera, ami 360 fokban veszi fel a világot. A VR-kamera mindent rögzít körülöttünk, így nekünk semmi más dolgunk nincs, mint belecsöppenni a legjobb akciókba.

Fotó: GoPro

Az új kamera 5,2K felbontású, amit másodpercenként 30 képkockás felvételi sebesség mellett ér el. Egyőlőre csak a tesz kamerák jöttek ki, kereskedelmi forgalomban csak az év végétől lesznek elérhetőek limitáltan. Az első felvételek azonban már itt vannak, nem mástól, mint Nick Woodman alapító-vezérigazgatótól. A coloradói helyek között tesztelték egy kis csoport előtt az új szuperkamerát. 

Nyomhatjuk majd vele a VR panorámavideókat is, méghozzá tok nélkül. A Fusion mindent felvesz teljesen körben, így ez az akciókamerák királya. 

A 360 fokos panorámavideók készítésére szolgáló GoPro Fusion a virtuális valóságot hozza el a felhasználónak. És ami a legjobb benne: a felvételek közben nem kell előre gondolkodni. Mivel mindent felvesz, nem kell kitalálni a felvétel indítása előtt, hogy majd mit akarunk később látni.

gömbpanoráma-videókból ráadásul később bármilyen tetszőleges részt is kivághatunk, és így kaphatunk egy hagyományos felvételt is. Egyelőre a vágáshoz nem kínál mobil applikációt a GoPro, de reméljük az év végére ez is kijön majd.

Addig meg lehet jelentkezni a tesztelésre, ahogy arról már korábban is írtunk. A GoPro oldalán lehet regisztrálni a pilot programra, ahol ki lehet próbálni a Fusiont. Ezt követően a tesztelők a GoProval közösen kiértékelik majd az új kamerát, és az elkészült felvételeket. A boltok polcaira csak ezután kerül majd az év végén. 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló