Tech

Nem, ez nem a Star Wars, ez egy új orosz katonai páncél

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.06 | 11:43
  • trendindex: 14

A tervező iroda szerint pár éven belül beindulhat a tömeggyártása is.

Jelenleg még csak prototípus, de a teljes testet fedő katonai páncél az azt kifejlesztő intézet szerint pár év múlva már készen áll a gyártásra, ha pedig sikerül meggyőzniük az illetékeseket, a nem is olyan távoli jövőben ilyenbe öltöztethetné a gyalogsága katonáit az orosz hadsereg. Már ha lesz pénzük rá, mert olcsó az biztosan nem lesz. A golyó- és repeszálló páncélhoz kívülről egy exoskeleton csatlakozik, ami növeli a katonák erejét, redukálja a fáradtságot, a teljes fejet eltakaró sisakban pedig még monitorok is helyet kaptak. Ilyet eddig tényleg csak filmekben és videojátékokban láttunk. Az azt mondanák, hogy ilyenek lesznek a rohamosztagosok az új star Wars-ban, simán elhinnénk:

The future is now: Russian military unveils next-generation combat suit

A major hi-tech Russian military research center has unveiled what appears to be a prototype of a next-generation combat suit. The stunning gear, resembling Star Wars outfits, will be worn by Russian soldiers on future battlefields. COURTESY: RT’s RUPTLY video agency, NO RE-UPLOAD, NO REUSE – FOR LICENSING, PLEASE, CONTACT http://ruptly.tv RT LIVE http://rt.com/on-air Subscribe to RT!

Katonai páncél fejlesztésben amúgy az amerikaiak sem állnak rosszul, ők május közepén mutatták be a Tactical Assault Light Operator Suitot, ami Iron Man-t csinálna a bakákból:

Talos Military Suit

In 2018, Iron Man will be…joining the US Military?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira péppé alázta Piquét
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 14.