Tech

Frissítő szellő ahol csak akarod – Itt a Xiaomi hordozható, akkumulátorral működő ventillátora

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.20 | 09:18

A Xiaomi olyan ventilátort tervezett és gyártott, amelyek könnyű, kompakt és hatékonyan hűt le minket!

A forró nyári napokon mindannyian keresünk valamilyen módot a hűsítésre és a kényelemre. Azonban nem mindig van lehetőségünk hozzáférni egy hagyományos ventilátorhoz vagy klímaberendezéshez. Ebben a helyzetben jön jól egy hordozható, akkumulátorral működő mini ventilátor, amely kézben tartható és bárhol használható.

Elég jól néz ki!

A hordozható, akkumulátorral működő mini ventilátorok kiemelkedő előnye a kényelem és a hordozhatóság. Ezek a ventilátorok rendkívül kompakt méretűek, könnyűek és könnyen hordozhatók a táskában. A Xiaomi hordozható ventilátorai kialakításuknak köszönhetően egyszerűen használhatók az irodában, a kertben, a parkban vagy akár a strandról való hazafelé tartva is ( ha valaki erre vágyik). Ám tény az, hogy az íróasztalra téve sokkal kellemesebb ebben a nagy melegben, mintha telibe fújna minket egy klíma.

A mini ventilátor akkumulátorral működik, ami azt jelenti, hogy nem szükséges folyamatosan csatlakoztatni egy elektromos forráshoz. Ez rendkívül praktikus, mert így nem kell aggódnunk a kábelek vagy a konnektorok miatt. Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy a ventilátor hosszabb ideig üzemeljen egyetlen töltéssel, így nem kell folyamatosan tölteni. Az akkumulátor élettartama akár több órát is elérhet, nálam egy munkanapot amit a gép előtt töltök azt simán kibírja. A hátulján egy kikapcsoló gomb és egy USB-C töltőbemenet található.

A hátulja elég ingerszegény lett!

Azámos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, hogy az egyéni igényeknek megfeleljenek. Ennél a modellnél 4 sebességfokozat közül választhatunk, így a ventilátor erejét az időjárásnak vagy a személyes preferenciáknak megfelelően szabályozhatjuk. Ezenkívül a ventilátor fejét is állíthatjuk, hogy a levegőt egy adott irányba fújja, vagy akár oszcilláljon, hogy nagyobb területet fedjen le.

Ezt az elején található tekerhető, és lenyomható gombbal tehetjük meg.

Egy gomb mind felett!

A Xiaomi az esztétikai szempontokat sem hagyja figyelmen kívül, így a ventilátorok modern és stílusos kialakítással rendelkeznek. Nálunk a hálószobába is egy Xiaomi álló ventillátor található, hiszen egészségesebbnek gondolom, mintha a 22 fokra letekert klímát csapatnám magunkra. Teljesen jól tud kellemes szellőt generálni, és nincs ez itt sem másképpen.

Az elegáns megjelenés mellett a Xiaomi ventilátorok első ránézésre is minőségi anyagokból készülnek, ami biztosítja hosszú élettartamukat.

Sajnos Magyarországon még nem érhető el, és abban sem vagyunk biztosak, hogy hivatalosan eléri-e valaha Európát, ám ha az nem tart vissza a rendeléstől, akkor Kínából kb 9-10 ezer forintért rendelheted meg. Tutira megéri, főleg ha te sem bírod annyira a klímát mint én.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló