Tech

Szuper vezetéknélküli töltőt fejleszt az Apple

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.28 | 07:13

Úgy néz ki az Apple komolyan gondolja, hogy tökéletes vezeték nélküli töltővel jön elő, ezért bevonntak másokat is. A PowerByProxi technológiájának a felvásárlásával talán sikerül elkészülniük a 2018 elejére ígért töltővel.

Az Apple soha nem siet, de amikor előjön valamivel, az más gyártók termékeivel szemben általában (majdnem) tökéletes megoldás lesz. A vezeték nélküli töltő áldás lenne, minden iPhone tulajdonos számára, de ebben is elég lassúnak mondható a cég, a Samsung már 2013 óta foglalkozik vezeték nélküli technológiával.

Úgy tűnik az Apple sem akart kockáztatni, annak idején a Samsung is ezt a technológiát vette meg, akkor a PowerByProxi 4 millió dolláral gazdagodott. Nem tudjuk, hogy mi történt a töltő fejlesztésével eddig az Apple falai mögött, de ígéreteik szerint pár hónap múlva bejelentik az új töltőt, ehhez képest nagyon de nagyon későn vették meg a technológiát. Nagy eséllyel a saját fejlesztésük nem hozta meg a várt eredményeket, nem jól működött vagy legalábbis nem Apple szinten, nem elég jól. A hátralévő pár hónapban viszont a PowerByProxi eljárásának fejlesztésével biztosan tudnak valami jó megoldást feémutatni.

Még van egy kis idő az Apple saját töltőjének bemutatásáig, ami remélhetőleg sikeresen elkészül a beharangozott időpontra, 2018 elejére. Hogy addig milyen lehetőségeik vannak a vezeték nélküli töltésre az iPhone 8 tulajdonosoknak, arról itt írtunk bővebben.

Kép: powerbyproxi.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.