Gamer

Menő játékfejlesztő készíti a következő Gyűrűk Ura játékot

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.05 | 13:17

Középfölde egy teljesen új sztoriját ismerhetjük meg.

Kép: 123rf

Ha már háromszor kipörgetted a Shadow of War-t, és tűkön ülve várod a következő Gyűrűk Ura játékot, van egy jó hírünk. Az Athlon játékfejlesztő cég megvett néhány jogot ahhoz, hogy Tolkien világát vehessék alapul az egyik következő játékukhoz. Korábban olyan címeket tettek le az asztalra, mint a Warframe és a Gears of War 4, szóval tudjuk, hogy képesek minőségi videojátékot készíteni, bár biztosan fel kell kötniük a gatyájukat, ha le akarják nyűgözni a Gyűrűk Ura fanokat.

Keveset tudunk

Annyi biztos, hogy a játék jóval a Gyűrűk Ura film eseményei előtt zajlik majd, így nem lesz Aragorn és Frodo, de még Gandalf sem, aki ugyan elég öreg lenne a bekerüléshez, viszont a fejlesztők nem szeretnének a jól ismert karakterek sztorijaiban nyúlkálni. Ebből kifolyólag új helyszínek és karakterek lesznek, ami ad némi okot az izgalomra.

A játék típusáról, a megjelenésről és az üzleti modellről sincs még hír, viszont az Athlon szereti magát az ingyenes játékok fejlesztőjének nevezni, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a Gyűrűk Ura játék esetében megnyilvánul.

A Gyűrűk ura sorozatból összesen öt évadot rendeltek be

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló