Gamer

60 játék 2800 forintért? Elindult a Discord előfizetős szolgáltatása

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.18 | 07:45

És most már mindenki ki is próbálhatja.

Kép: 123rf

A Discord egy olyan program, amelyen keresztül beszélgetni lehet játék közben, és korábban nagyon durván berobbant a gamerek világába. Azóta már a legtöbb streamernek és youtubernek van saját Discord szervere, ahol a közösségük chatelhet és találhatnak új játékpartnereket.

Minden játék egy helyen?

Jelenleg különböző helyeken lehet elérni a játékokat, ezek közül a legnagyobb a Steam, viszont elég népszerű címek vannak a Uplay-en, a Battle.net-en és az Originen is. Szóval a gamereknek legalább három-négy platformon kell jelen lenniük, hogy nyomhassák a kedvenc játékaikat, erre jelenthet megoldást a Discord, ahol eddig csak beszélgetni lehetett. Most viszont már a gépünkön lévő játékokat is el lehet startolni a programból, mondjuk ezután azonnal megnyílik az a platform is, ahova az adott játék eredetileg tartozik.

Ezzel együtt érkezett egy előfizetős szolgáltatás is, amely jelenleg 2800 forintba kerül, ezért cserébe 60 játékot lehet tolni egy hónapig. Elsőre jól hangzik, viszont szemügyre véve a játéklistát, annyira nem jó az ajánlat, ugyanis semmilyen AAA címet nem tartalmaz, bár kerültek közéjük azért jobbak. Meg amúgy is, ki tud 60 játékot egy hónap alatt legalább rendesen kipróbálni? Egy olyan csomagnak valószínűleg több értelme lenne, ami csak néhány, de igazán jó játékot tartalmaz hasonló áron. A teljes listát megnézheted a Gamer.hun.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló